Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 18-24 mai

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

 

Vrei să primesti mai multe sfaturi astrologice și previziuni direct pe email? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite toate noutățile imediat ce apar. Înscrie-ți adresa de email AICI

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Poziția planetelor este benefică pentru situația ta amoroasă în această săptămână.

Dacă ești la început de relație, trăiești o iubire idilică, plină de afecțiune. Dacă ești implicată într-o relație de lungă durată, relația cu iubitul sau soțul tău devine mai puternică și mai profundă. S-ar putea chiar să fii plăcut suprinsă că un plan comun ajunge la realizare mai repede decât credeai și sperai. Dacă ești singură, e timpul pentru flirturi și aventuri fără planuri și obligații.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea o săptămână cu de toate.

Dacă ești singură, norocul este de partea ta și te duce în locuri și situații în care poți întâlni pe cineva special. Dacă ești implicată într-o relație, vei observa apariția unor tensiuni din cauza lipsei de comunicare. Sfatul astrelor este să favorizezi dialogul și ajutorul reciproc, mai degrabă decât contradicțiile și să te închizi în tine. Ar trebui să acorzi mai multă atenție celor din jurul tău.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este un moment bun pentru a începe un proiect împreună cu partenerul de viață.

Beneficiezi de protecția astrelor și ai toate șansele să îți îmbunătățești relația dacă aceasta dă semne îngrijorătoare. Dacă ești singură, fii deschisă spre noutate și descoperire, e posibil ca astfel să găsești exact persoana de care ai nevoie! Faptul că te concentrezi doar pe muncă îți rispește șansele reale de a te bucura de iubire așa cum meriți.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te așteaptă schimbări extraordinare în această săptămână pe plan sentimental.

Sinceritatea față de partenerul de viață te ajută să fii tu însăți. Loialitatea și căldura pe care le manifești față de partenerul de viață îi ajung direct la inimă. Acum puteți merge mai departe mai uniți și mai fericiți ca oricând. Dacă ești singură, pur și simplu nu îți arde să îți bați capul cu nimeni!

Leu(22 iulie - 22 august)

Din cauza unei povești de iubire care s-a sfârșit urât, te simți complet destabilizată.

Acum este momentul să reglezi conturile cu fostul partener și să ceri explicațiile pe care le meriți. În câteva zile, anumite informații te vor ajuta să capeți o nouă perspectivă asupra situației. Dacă ești singură, dar ai pus ochii pe cineva, încearcă să nu agasezi acea persoană!
 

Citește și: Superhoroscopul norocului. Ce surprize plăcute îți pregătește săptămâna 18-24 mai

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Acționează cu mai multă tandrețe, sari în brațele partenerului fără vreun motiv anume și iubește-l cum nu ai mai făcut-o până acum.

Oferind iubire, o vei primi la schimb! Săptămâna promite să fie relaxată. Dacă ești singură, vei avea supriza plăcută de a avea întâlniri interesante. Fără să îți găsești neapărat dragostea vieții tale, vei avea ocazia să trăiești o poveste minunată.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cuplul din care faci parte traversează o perioadă excelentă.

Realizezi cât de norocoasă ești? Dacă nu, fă-ți o listă cu toate beneficiile pe care ți le aduce această relație, iar atunci când vei trage linie, te vei convinge că trebuie să fii recunoscătoare. Dacă ești singură, vei avea șansa să întâlnești o persoana alături de care poți clădi lucruri minunate, asta dacă îți dorești.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă ești singură, unele evenimente care vor avea loc în această săptămână te vor convinge să te implici într-o relație.

Până acum ai refuzat să îți asumi această responsabilitate, însă lucrurile se schimbă. Dacă ești implicată într-o relație serioasă, ești mai hotărâtă decât oricând să terci la nivelul următor. Cu puterea ta de seducție, partenerul tău e la picioarele tale!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai avut recent unele probleme cu persoana iubită, în această săptămână îți va fi mai ușor să rezolvi orice.

Învață din greșelile din trecut, continuă să zâmbești și să te bucuri de dragoste. Dacă ești singură, astrele te îndeamnă să îți continui călătoria solo. Ai o dorință puternică de independență și de a crea lucruri mărețe, nu lăsa pe nimeni să îți spulbere visurile!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Această săptămână favorizează comunicarea.

Este timpul să ieși și să întâlnești oameni noi. Fără îndoială, îți seduci interlocutorii fascinați de verva, senzualitatea și farmecul tău devastator. Astrele veghează asupra iubirilor tale și înmulțesc oportunitățile de cucerire. Dacă ești implicată într-o relație de lungă durată, este momentul să îți dai seama că îți torturezi, efectiv, partenerul. Să continui tot așa nu îți va aduce nimic bun!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este un climat instabil în viața ta sentimentală.

Astrele te încurajează să te bucuri de iubire zi de zi, dar te îndepărtează de angajamente și planuri legate de viitor. Există dialog și căldură în cuplul din care faci parte, însă totul se poate risipi într-o clipă atunci când se ajunge la subiecte delicate precum copii, căsătorie sau mutat împreună. Dacă ești singură, cuvântul NOI te înspăimântă. Nu ai nici un gând de a te așeza la casa ta!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Întâlnirile romantice sunt favorizate în aceste zile și, probabil, nu vei încheia săptămâna singură, ci mai degrabă într-o companie bună.

Dacă ești implicată deja într-o relație, profită de orice oportunitate pentru a scăpa de tensiunile și agitația familială. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să fii temperată, pentru că ești tentată să întreci limita!

 

Vrei să primesti mai multe sfaturi astrologice și previziuni direct pe email? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite toate noutățile imediat ce apar. Înscrie-ți adresa de email AICI 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod