Horoscopul banilor în săptămâna 13-19 mai

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este foarte important cum îţi gestionezi banii în această săptămână.

Dacă nu te chibzuieşti corect, există riscul să rămâi fără economiile destinate unui proiect personal important. Sunt zile bune pentru afaceri, însă doar pentru acelea care îţi pot aduce rezultate rapide.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o săptămână bună pentru activităţile de grup, astfel poţi obţine rezultate mai rapide.

Dacă ai nevoie de mai mulţi bani în această perioadă pentru a-ţi putea duce la bun sfârşit un plan, e necesar să faci şi altceva în afara job-ului. Dacă ai energia necesară, axează-te pe o pasiune de-a ta din care poţi scoate bani frumoşi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

O schimbare de planuri îţi va face o gaură considerabilă în buzunar în aceste zile.

Mai mult decât atât, e posibil ca un eveniment imprevizibil să te facă să cedezi nervos. Dacă ai nevoie urgentă de bani, calcă-ţi pe orgoliu şi cere un împrumut acelor persoane care ştii că nu te vor judeca indiferent de situaţie!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă munceşti cu pasiune şi simţi că faci ceea ce ţi-ai dorit dintotdeauna, nu te gândi la bani!

Este foarte important să porneşti cu sufletul deschis, mai ales dacă te-ai angajat recent. Dacă eşti bun în ceea ce faci, în viitorul apropiat te aşteaptă multe surprize frumoase. Indiferent de banii pe care îi ai, dacă cineva drag îţi cere ajutorul, oferă-i-l!

Leu(22 iulie - 22 august)

Se anunţă schimbări majore în viaţa ta profesională în aceste zile.

Ambiţia ta este imbatabilă şi nu te vei opri până nu vei obţine ceea ce îţi doreşti. Ai o funcţie pe care mulţi şi-ar dori-o, însă tu nu te potoleşti niciodată şi nu te mulţumeşti doar cu ce ţi se oferă. Cu banii nu stai deloc rău, însă indiferent câţi ai avea, nu îi consumi pentru alţii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situaţia ta financiară începe să se redreseze din această săptămână, însă datorită unui ajutor extern.

Fie că este vorba de venitul partenerului sau de un sprijin financiar din partea unor persoane apropiate, cert este că vei reuşi să te mai linişteşti. Nesiguranţa materială te face să îţi pierzi stăpânirea de sine!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei primi o sumă de bani care îţi va fi de mare folos în ceea ce priveşte achitarea datoriilor şi obligaţiilor.

Te aşteptai ca acest lucru să se întâmple şi vei fi extrem de fericit când vei reuşi să scapi de toate aceste griji. La locul de muncă ai parte de o atmosferă tensionată, însă asta nu îţi va afecta situaţia financiară.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână în care vei colabora bine profesional.

Ai cuvintele la tine şi o abilitate extraordinară de convingere. Nu fi surprins să descoperi că superiorii tăi au planuri mari pentru tine în viitorul apropiat. Situaţia ta financiară va rămâne aceeaşi pentru moment, însă se anunţă veşti bune în următoarea lună.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta nu va fi despre bani, ci despre mediul de lucru.

E posibil ca atmosfera de la serviciu să nu fie una tocmai plăcută, fapt pentru care nu dai deloc randament. Relaţiile pe care le ai atât cu şefii, cât şi cu colegii tăi te pot trage în jos, în condiţiile în care acestea sunt încordate. Pentru a lămuri problema, e necesar să iniţiezi o discuţie sinceră şi să pui punctul pe i.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Fă-ţi planuri pe termen lung şi evită să te axezi pe micile beneficii de moment.

Dacă te bucuri că ţi se oferă bani cu porţia, atunci nu vei avea cum să eviţi apariţia unor probleme majore pe viitor. Creează-ţi o stabilitate financiară, chiar şi cei dragi te îndeamnă să faci acest lucru. Dacă trăieşti de pe azi pe mâine, nu o vei putea obţine niciodată!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Se anunţă schimbări profesionale pentru tine în această săptămână.

Cel mai probabil, locul actual de muncă nu îţi satisface nevoile financiare şi, de aceea, eşti decis să joci riscant. Atitudinea ta e bună ţinând cont de faptul că nu ai altă soluţie pentru a obţine mai mulţi bani la momentul prezent.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Viaţa ta profesională traversează cea mai bună perioadă de până acum.

Ai şansa de a evolua în carieră galopant, dar vei fi nevoit să faci anumite sacrificii. Dacă pentru a obţine avansarea trebuie să te muţi peste hotare sau într-un alt oraş, e posibil ca viaţa sentimentală să întâmpine momente de incertitudine. Cu toate acestea, există şi şansa ca această schimbare să îţi aducă beneficii pe toate planurile!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod