Horoscopul banilor în săptămâna 10-16 septembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta vei avea şansa de a câştiga mai mulţi bani decât te-ai fi aşteptat.

La serviciu toate merg ca pe roate şi vei reuşi să te afirmi. Incearcă totuşi să comunici mai mult cu cei din jurul tău pentru a clădi relaţii apropiate şi de durată. Chiar dacă nu e bine să amesteci viaţa profesională cu cea personală, acum conjunctura este favorabilă şi ai face bine să profiţi de ea!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Astrele sunt de partea ta în această săptămână şi te vor ajuta să prinzi din zbor multe oportunităţi de câştig.

Nu stai rău cu banii, dar niciodată nu strică să ai mai mulţi. Spre weekend vei fi nevoită să cumperi un cadou pentru o persoană dragă, iar acesta va fi destul de costisitor. Pentru că ai posibilitatea, oferă-l cu inima deschisă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să te ocupi mai mult de proiectele în care eşti implicată.

Dacă nu eşti perseverentă şi muncitoare, rezultatele nu o să apară prea curând. Ai nevoie de bani mai mult decât oricând, aşa că ar trebui să îţi aduni toate forţele pentru a da tot ce ai tu mai bun. Lasă-ţi pentru puţin timp viaţa personală deoparte şi setează-ţi alte priorităţi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei avea mai mult de muncă în acest început de săptămână, dar vei primi veşti minunate cu privire la bani.

Nimic nu va rămâne nerăsplătit şi nu vei munci pe gratis. Dacă ai ceva bani puşi deoparte, nu ar strica să te implici în afaceri sau să faci unele investiţii în scop personal. Indiferent despre ce este vorba, nu ţine banii blocaţi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Munca în echipă îţi poate aduce rezultate mai bune şi mai rapide în această săptămână.

Chiar dacă nu eşti adepta acestui stil de lucru, ar trebui să faci un efort în acest sens. Nu o duci deloc rău cu banii, dar acum este şansa ta de a-ţi rotunji veniturile semnificativ. Mereu ai excelat pe plan profesional şi eşti bună în tot ce faci, dar acum te vei întrece pe tine însăţi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Această săptămână va fi şi bună, dar şi rea.

Vei primi veşti bune cu privire la bani, cum ar fi o mărire de salariu sau şansa de a-ţi suplimenta venitul datorită unor activităţi extra-job. Pe de altă parte, poţi primi o amendă sau poţi da de o cheltuială neprevăzută. Într-un final, vei ajunge să ai aceeaşi situaţie financiară ca în utimele săptămâni.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta te vei supăra destul de tare la auzul unor veşti care îţi vor afecta situaţia financiară.

Cel mai probabil este vorba de o cheltuială neprevăzută, cum ar fi reparaţia maşinii sau plătirea unei facturi de care ai uitat complet. Încearcă să te organizezi mai bine pe viitor pentru a evita aceste situaţii care ştii că te dau peste cap complet!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o săptămână bună pentru reorientare profesională sau schimbarea jobului.

Ai multă încredere în tine, iar acest lucru te poate ajuta enorm la interviuri sau în raport cu persoanele noi pe care le vei cunoaşte. O persoană dragă ar putea să încerce să te întoarcă din drum de frică să nu te piardă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta ai putea să te gândeşti mai mult la o investiţie care ar putea să te ajute în carieră.

Chiar dacă nu stai deloc rău cu banii în acest moment, nu ar strica să încerci să îţi uşurezi viaţa. Orice lucru nou care îţi poarte aduce mai mult confort merită fiecare bănuţ în parte. E momentul să îţi vezi visul împlinit!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important să asculţi tot ce îţi spun şefii în această săptămână şi să încerci pe cât posibil să le faci pe plac.

Chiar dacă unele cereri ţi se par  exagerate, trebuie să le onorezi pentru că situaţia aceasta nu va dura la nesfârşit. E momentul acela în care superiorii îi aleg pe acei angajaţi loiali. Probabil urmează selecţia!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În primele zile ale acesti săptămâni ţi se va propune o ofertă de colaborare pentru o afacere în care ţi-ai dorit dintotdeauna să fii implicată.

Din păcate, vrei să laşi impresia că nu ţie ţi se face o favoare, ci invers. Astrele îţi scot această oportunitate în prim plan, însă totul depinde doar de tine de acum înainte. Cel mai probabil vei pierde o şansă grozavă de afirmare!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti plină de idei creative în această săptămână, de aceea ai face bine să ţi le expui.

Cei din jurul tău te admiră, cu toate că eşti visătoare şi mereu te laşi purtată de val. Atunci când trebuie, ştii să dai dovadă de responsabilitate şi nu te joci niciodată cu banii. Pare că eşti cu totul altă persoană când cineva are nevoie de tine sau atunci când ai lucruri importante de făcut!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod