Horoscop. Topul celor mai optimiste zodii. Află cum priveşti viaţa!

Nativii din Vărsător privesc foarte rar partea goală a paharului, aşa că merită să îi ai ca prieteni!
1. Leu

Nativii din această zodie ocupă locul fruntaş în acest top pentru că ştiu întotdeauna să îşi tempereze aşteptările. Sunt foarte realişti, plini de încredere în ei şi ştiu să se oprească atunci când e cazul, fără a risca să fie dezamăgiţi. Dacă ai un astfel de om lângă tine, cu siguranţă vei fi mai veselă şi mai încrezătoare!

2. Săgetător

Nativii din Săgetător au mereu o vorbă bună pentru oricine şi privesc întotdeauna partea plină a paharului. Pentru ei nu există situaţie din care să nu extragă ceva pozitiv, de aceea se situează pe locul doi în acest top.
Nu îşi pierde timpul cu ceva ce ştie că îi poate aduce nefericirea!

3. Berbec

Luptător din fire, Berbecul nu se lasă niciodată doborât indiferent de dramele prin care trece. Se încurajează singur şi are puterea de a-i încuraja şi pe cei din jurul lui. Este exact persoana de care ai nevoie atunci când eşti pe punctul de a intra în depresie!

4. Balanţă

Balanţa este mai degrabă prevăzătoare decât optimistă, însă chiar şi aşa reuşeşte să cadă mereu în picioare. Nu se implică în nicio acţiune dacă nu este sigură că îi iese şi nu riscă să fie dezamăgită acţionând impulsiv.
Preferă să meargă la sigur şi să fie un exemplu de succes pentru cei din jur. Sfaturile optimiste ale acesteia te pot ajuta serios!

5. Peşti

Naivitatea care îi caracterizează pe aceşti nativi poate fi criticată, dar şi lăudată în egală măsură. Eşti exagerat de optimistă chiar şi atunci când eşecul este vizibil, însă acest lucru îţi dă putere să treci mult mai uşor peste anumite situaţii. Faci ce consideri că îţi este bine şi îi sfătuieşti ca un bun prieten şi pe cei din jurul tău să fie la fel!

6.
Vărsător


Nativul din Vărsător ocupă ultimul loc în acest top, dar tot merită să îl ai pe lângă tine. Chiar dacă din când în când mai are şi momente de slăbiciune când vede lucrurile cu mai puţin optimism decât în mod normal, merită să îi dai o şansă pentru că îşi va reveni foarte rapid.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod