Horoscop. Top cele mai credincioase zodii. Tu te numeri printre ele?

Nativa din Vărsător este o persoană cu chemare spirituală, însă nu îi place să vorbească despre asta sau să îşi expună valorile în care crede
  • Rac


Eşti o fire foarte sensibilă şi pui sentimentele pe primul loc întotdeauna. Corectitudinea ta şi valorile morale nu pot fi stârpite de nimic, însă nu eşti genul acela de persoană care exagerează cu credinţa şi vorbeşte numai despre asta!

  • Scorpion


Nu se poate spune despre tine că eşti prea credinciosă, însă nici atee nu te dai. Eşti genul de persoană care se refugiază în credinţă atunci când îi este mai greu. Unele tragedii sau cumpene ale vieţii tale te vor face să te apropii mai mult de spiritualitate şi să pui mai puţin accent pe lucrurile materiale.

  • Taur


Faci parte din categoria persoanelor care duc orientarea religioasă la extremă.

Numai asta vezi şi numai depre asta vorbeşti, încercând să îi convingi şi pe cei dina jurul tău că trebuie să fie ca tine. Încearcă să ţii unele lucruri doar pentru tine şi să nu te mai expui atât!

  • Peşti


Eşti o fire foarte blândă şi bună la suflet, caracteristici care te duc tot mai aproape de credinţa adevărată. Pentru tine este foarte important să fii moral şi dovedeşti prin fapte că eşti, nu prin vorbe. Eşti atrasă de latura spirituală şi de lumea nevăzută.

  • Săgetător


Pui mare accent pe fapte şi vrei să îi ajuţi pe cei din jurul tău chiar dacă te neglijezi pe tine.

Nu poţi fi fericită şi împăcată cu tine decât dacă şi cei care te înconjoară sunt la fel. Eşti într-o permanentă căutare a echilibrului şi vrei să ajungi să fii perfect mulţumită cu cea ai. Cauţi divinitetea în orice!

  • Vărsător


Eşti destul de credincioasă şi nimeni nu îţi poate schimba părerile cu privire la asta. Nu eşti genul de persoană care se gândeşte la spirit doar atunci când trece printr-o perioadă mai grea şi nici nu cere ajutor doar în astfel de momente.

Mulţumeşti zi de zi pentru ceea ce ai şi pentru că trăieşti. Ţii aceste lucruri doar pentru tine şi nu dai explicaţii nimănui cu privire la sentimentele tale.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod