Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Peşti va avea parte de două zile foarte relaxante, însă trebuie să aibă grijă ca plictiseala să nu devină o corvoadă.
Berbec

Incearca ca in acest weekend sa asculti de sfaturile cuiva drag, cu siguranta nu iti vrea raul. Accepta ca niciodata nu va iesi totul asa cum vrei!

Taur

Incearca sa nu lasi probleme pe care le ai cu iubitul sa iti strice weekend-ul. Accepta invitatiile pe care le primesti de la prieteni si gandeste-te mai mult la tine decat la altii.

Gemeni

Chiar daca vei avea parte de situatii neplacute in acest weekend, incearca sa nu le bagi in seama. Obsesia ta de a fi totul perfect ar trebui sa dispara!

Rac

Incearca sa te bucuri de tot ce se va intampla in acest weekend si sa iei totul asa cum ti se da.
Fa-ti mai mult timp pentru prietenii tai si pentru familia ta!

Leu

Atentia distributiva este foarte importanta in acest weekend, mai ales daca cineva vrea sa iti creeze probleme si tu stii asta. Fii vigilenta!

Fecioară

Incearca sa iti tii reactiile impulsive sub control, altfel ii vei indeparta pe cei dragi fara sa ai aceasta inetntie de fapt. Ai nevoie de mai multa relaxare!

Balanţă

In acest weekend, banii pot cumpara orice. Daca nu e vorba de sanatate, atunci cu siguranta daca ii ai poti fi fericita.
Mergi la o sesiune de cumparaturi si te vei relaxa total!

Scorpion

Fa tot ce iti trece prin cap in acest weekend si nu vei regreta! Distractia ar trebui sa fie pe primul loc si tu sa incerci sa iti satisfaci toate poftele!

Săgetător

Se anunta vesti bune pentru tine pe plan amoros in acest weekend, de aceea impartaseste bucuria cu familia si prietenii tai. Cel mai probabil vei fi ceruta in casatorie!

Capricorn

Nu iti schimba planurile in acest weekend, chiar daca unele persoane din jur incearca sa ti le dea peste cap si sa iti pune bete in roata.
Nu te lasa manipulata!

Vărsător

In acest weekend vei fi destul de abatuta din cauza vestilor proaste pe care le primesti. Nu vei fi tu implicata direct, insa va fi vorba de persoanele dragi tie.

Peşti

Vei avea parte de multa relaxare in acest weekend, insa trebuie sa ai grija sa nu te plictisesti prea tare. Partenerul de viata este mai atent ca oricand cu tine!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod