Weekend în familie

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.
Berbec

In acest weekend vei constientiza ca sunt atat de putine lucruri pe care le stii despre electrocasnice. Dorind sa iti montezi un aparat nou achizitionat fara a apela la sprijinul unui specialist, vei sfarsi prin a te accidenta, blestemand decizia luata!

Taur

Sfarsitul de saptamana iti va aduce probleme de sanatate, in special de ordin digestiv. E posibil sa iei o bacterie din alimentele consumate, mai ales daca provenienta lor nu este sigura. Din fericire, partenerul de viata iti va fi alaturi.

Gemeni

In aceste doua zile vei avea parte doar de distractie. Meriti din plin sa te relaxezi fiindca a fost o saptamana dificila din multe puncte de vedere.
Daca esti invitata la gratar, ai grija sa nu faci exces cu mancarea!

Rac

Te vei trezi sambata plina de energie. Intrucat ai mizerie in casa, ziua o vei petrece stergand praful, geamurile si aranjand hainele. Duminica te va gasi obosita dar multumita ca ai realizat ce ti-ai propus.

Leu

Nu face excese! Desi vrei rezultate rapid, te poti accidenta serios daca nu faci exercitiile fizice intr-un mod rational. Serile vei fi invitata in oras si e posibil sa bei mai mult decat ar trebui.

Fecioară

Nu trai in iluzii! Oricat de mult ti-ai dori ca telefonul sa sune si sa primesti o invitatie in oras de la un coleg, lucrul acesta nu se va intampla.
Bucura-te de ce ai si nu te lasa marcata de astfel de evenimente!

Balanţă

Ai mare grija la starea ta de sanatate! Desi pari imuna la raceala, poti contracta alte boli, mai ales daca petreci mult timp prin spitale sau in compania bolnavilor. Daca natura meseriei ti-o cere, se presupune ca stii cum sa te si protejezi.

Scorpion

Sfarsitul de saptamana iti va aduce unele dezamagiri pe plan personal. Dupa o indelunga conversatie in mediul virtual, te decizi sa il cunosti pe cel care ti-a vorbit atat de frumos. Totusi, vor aparea probleme cand vei constata ca arata altfel decat s-a prezentat.

Săgetător

Minciuna are picioare scurte, iar tu vei afla asta pe pielea ta! Conversatiile purtate in secret cu unul din colegi vor iesi la iveala, iar partenerul isi va arata latura violenta.
Vei incerca sa faci orice pentru a-i obtine iertarea, dar nici nu va vrea sa mai auda de tine.

Capricorn

Acasa esti hotarata sa faci schimbari majore, fiindca un eveniment important in viata unui membru al familiei va fi celebrat acolo. O nunta sau un botez, vor implica prezenta multor persoane, si efectiv iti este rusine de cum arata acum casa ta. Din fericire, aveti timp pentru redecorat.

Vărsător

Vei petrece aceasta duminica intr-un mod cu totul relaxant, facand doar ceea ce iti place. Iubitul tau se va purta exemplar cu tine si te va incuraja sa iti urmezi visurile. O persoana in varsta te va sustine financiar.

Peşti


Weekend-ul acesta va fi extrem de distractiv pentru tine.
Vei participa la un concert sau un eveniment sportiv major in compania prietenilor. Luni cu siguranta vei avea ce sa povestesti la serviciu.

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod