Distracţie

Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în acest weekend.
Berbec

Nimic special pentru tine in acest weekend. Doar televizor si putina curatenie prin casa. Fiindca esti prea lenesa pentru a te da jos de pe canapea, vei refuza invitatiile acestora sub pretextul ca nu te simti bine.

Taur


Sfarsitul de saptamana iti va aduce un castig financiar neasteptat. Suma de bani poate proveni din vanzarea unui obiect valoros care zacea inutil prin casa. Duminica poti iesi la miscare sau pur si simplu in aer liber cu familia.

Gemeni

Fiindca esti prea rusinoasa sa spui NU, iti vei petrece sambata in compania unei rude care are nevoie de ajutorul tau. Poate fi vorba de curatenie prin casa, mutatul unor lucruri, sau activitati de tip baby-sitter.
Din fericire, a doua zi din weekend vei face doar ce iti doresti.

Rac

Organismul tau da semne de oboseala, si fara ajutor medicamentos iti va fi greu sa depasesti raceala care s-a instalat. Imbraca-te mai gros, bea multe lichide si foloseste spirtul! Doar nu vrei sa tragi de nas in zilele ce urmeaza!

Leu

Dupa lungi convorbiri, te decizi ca in aceste doua zile sa il cunosti fata in fata pe cel care te-a vrajit cu vorbele! Vei descoperi un barbat tandru, aratos si foarte sociabil. Adica exact ce iti doreai!

Fecioară


E posibil sa petreci weekend-ul in afara orasului, in compania unor prieteni.
Sambata seara e rost de petreceri si de multa distractie. Nu uita, cel mai bun remediu contra mahmurelii ramane ciorba de potroace!

Balanţă

Daca dispui de suficienti bani, vei accepta invitatia unor colegi de a merge la piscina sau la sauna. Timpul petrecut acolo va fi de calitate si iti va oferi ocazia de a te relaxa dupa o saptamana stresanta. Serile le vei petrece acasa alaturi de familie.

Scorpion

Nu spui nimanui ce se petrece de fapt in sufletul tau. Aparent, relatia dintre tine si partenerul de viata este perfecta, dar numai tu stii adevarul. Daca ai un prieten veritabil, lui i te poti confesa.

Săgetător

Vei petrece acest sfarsit de saptamana in compania unor rude mai tinere.
Puteti vedea un film, sau sa mergeti la un patinoar. In orice caz, te vei simti excelent alaturi de ei, mai ales ca veti discuta despre planurile de Craciun.

Capricorn

Un coleg de la serviciu ti-a organizat o surpriza pentru acest weekend. O ruda de-a sa este in cautarea unui partener de viata, iar tu pari a fi persoana ideala. Cand va veti cunoaste, veti descoperi ca petitorul a avut dreptate si ii veti multumi pentru initiativa.

Vărsător

In acest sfarsit de saptamana vei scapa de o datorie majora. Senzatia de eliberare va fi extrem de intensa si vei dori sa celebrezi alaturi de prieteni.
Totusi, ai grija sa nu faci un nou imprumut fiindca te vei intoarce de unde ai plecat!

Peşti

Ai renuntat la orice initiativa si esti foarte permisiva fata de iubitul tau. Sunt sanse ca acesta sa se plictiseasca de supusenia ta si sa caute altceva. Actioneaza inainte de a se intampla asa ceva!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod