Horoscop. Cumpenele tale în luna martie, în funcţie de zodie

Nativa din Fecioară nu va întâmpina probleme serioase în această perioadă, însă trebuie să aibă mai multă grijă de aspectul său fizic.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei întâmpina cumpene luna aceasta, însă unele probleme de sănătate îţi vor crea neplăceri.

Deşi nu este cazul, te îngrijorezi din orice şi asta se răsfrânge asupra organismului tău fără să îţi dai seama. Încearcă să elimini obişnuinţa ta de a face excese atunci când eşti stresată şi adoptă un alt stil de viaţă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nimic nu îţi merge bine luna aceasta şi vei ceda nervos cât de curând.

O problemă serioasă legată de sinceritatea iubitului te va consuma atât de mult încât nu vei mai putea să te concentrezi la locul de muncă şi rişti chiar să ai şi probleme de sănătate. Încearcă să fii mai optimistă şi să înfrunţi situaţia aşa cum e!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Problemele amoroase îţi vor pune capac în luna martie, deşi ar fi trebuit să fie cu totul altfel.

Există riscul unei separări, dar nu te grăbi până nu mai încerci încă o dată să o salvezi. Lasă atmosfera de sărbătoare din aceste zile să vă facă mai toleranţi şi mai răbdători unul cu celălalt.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna aceasta, toate problemele te vor ocoli şi te vei putea bucura de o atmosferă caldă şi romantică.

Lasă-te mai mult purtată de val dacă vrei să-ţi trăieşti mai intens viaţa şi acţionează impulsiv din când în când. Cu toate acestea, ai grijă la banalele viroze de sezon!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei întâmpina luna aceasta probleme cu banii pentru că cheltuielile se măresc simţitor.

E posibil ca de vină să fie această perioadă a cadourilor, însă nu trebuie să faci risipă sau să ieşi în evidenţă prin sumele pe care le cheltui. Fii chibzuită şi ocupă-te mai mult de tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă în dragoste şi pe plan profesional totul merge ca pe roate, despre sănătate nu se poate spune acelaşi lucru.

Trebuie să fii mult mai grijulie cu organsmul tău, să fii mai atentă atunci când acţionezi, dar să şi previi unele boli atunci când ai semnale clare de alarmă!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

E posibil ca luna aceasta să fii luată de val şi să nu ştii unde să te opreşti atunci când vine vorba de mâncare.

Din păcate, acţionezi aşa pe fond nervos şi nu îţi dai seama nici măcar atunci când cei din jur încearcă să îţi bată apropouri. Vara se apropie, aşa că ai grijă de silueta ta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Luna aceasta vei întâmpina mici probleme financiare, însă vor fi ca şi inexistente în comparaţie cu starea ta de sănătate.

Nu stai deloc bine la acest capitol, unele boli mai vechi de care ai crezut că ai scăpat e posibil să reapară. Încearcă să te ocupi mai mult de tine şi să mergi la medic prevenitv!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Un flirt nevinovat cu un coleg de serviciu îţi poate crea neplăceri în viaţa sentimentală.

Nu ţi-ai fi imaginat că lucrurile se pot agrava dintr-o simplă privire, de aceea trebuie să fii foarte atentă la persoana cu care intri în joc. Nu îţi pune relaţia în pericol din cauza curiozităţii!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă vei avea multă energie în această lună, din păcate nu vei şti să scoţi ceva bun din ea.

E posibil să fii stresată deşi nu este cazul şi să îţi verşi nervii pe iubitul tău, care la un moment dat o să cedeze. Este foarte important să ştii unde să te opreşti. Nu fi impulsivă nici la serviciu şi nici la cumpărături!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu vei întâmpina cumpene în această lună, însă trebuie să te fereşti totuşi de răcelile de sezon.

Eşti mai sensibilă decât de obicei şi rişti să te îmbolnăveşti. Fii mai grijulie cu igiena şi fereşte-te de acele persoane deja afectate, fără să îţi fie ruşine să le refuzi invitaţiile!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu vei întâmpina cumpene în această lună, dar trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta dacă nu vrei să ajungi în acest punct.

Fii atentă la semnalele de alarmă pe care ţi le transmite organismul şi mergi la medic pentru a-ţi monitoriza unele boli mai vechi!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • georgian pe 2 Mar 2016, 11:41
    hi

    Mai du-te ma femeie cu nimicurile tale de aici !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod