Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 20-26 iulie. Află ce spun astrele!

Nativa din Berbec va întâmpina unele probleme în familie ori cu iubitul, însă nu trebuie să le acorde atenţie pentru că acestea vor trece de la sine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În această săptămână vei avea parte de o problemă, însă este una inventată de tine.
 
Ai impresia că cei din jurul tău îţi vor răul şi cu greu te abţii să nu faci scandal din această cauză. Cel mai probabil cineva se va sesiza şi îţi va da explicaţiile de care ai nevoie pentru a te linişti.

Leu(22 iulie - 22 august)

Cu sănătatea şi cu banii nu vei avea probleme în această perioadă, însă pe plan sentimental nemulţumirile iau amploare.
 
Trebuie să comunici mai mult dacă vrei ca situaţia dintre tine şi partener să se clarifice, altfel certurile se vor termina într-un final cu o despărţire răsunătoare.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei întâmpina probleme serioase în această săptămână, ba chiar se poate spune că te bucuri de o revenire din toate punctele de vedere.
 
Banii pe care îi câştigi se înmulţesc, iar pe plan sentimental viaţa de familie îţi aduce exact liniştea de care ai nevoie. Cu toate acestea, trebuie să eviţi excesele de orice fel!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu ai prea multă energie, iar proasta dispoziţie cu care te trezeşti în fiecare dimineaţă îţi poate afecta negativ cariera ori relaţia sentimentală.
 
Este foarte important să te mulţumeşti cu ceea ce ai, altfel nu vei fi fericită niciodată. Ascultă cicălelile partenerului, chiar dacă eşti mult prea orgolioasă ca să faci ce ţi se spune.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te opune şefilor în această perioadă, altfel vei avea de suferit pe plan financiar.
 
Este foarte important să cedezi chiar dacă ai alte idei faţă de ale lor şi să execuţi ordinele cu multă stricteţe. O bună colaborare te poate salva de la pătarea imaginii, dar şi de la punerea în pericol a jobului.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă starea ta psihică nu este una prea bună.
 
Negativismul te poate plafona şi te poate face să pierzi momente preţioase alături de persoane dragi, de aceea ar trebui să depui un efort măcar de a-i mulţumi pe ei. Dacă nu vei reuşi, oricum această dispoziţie îţi va trece într-un final de la sine.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Cu banii te vei descurca foarte bine în această perioadă, însă pe plan sentimental nu vei reuşi să ţii lucrurile sub control.
 
E posibil să afli o informaţie despre iubitul tău care nu îţi va pica deloc bine, însă va trebui să ceri explicaţii după care să o iei de la capăt. Nu pierde timpul plângându-ţi de milă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca în urma unor controale medicale să afli nu veşti foarte bune în această perioadă.
 
Cu toate acestea, trebuie să te aduni şi să îţi foloseşti toate resursele pentru a încerca să te vindeci. Ai suportul celor din jur, lucru care te va ajuta mai mult decât ai fi crezut!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei întâmpina probleme grave în această perioadă, însă nu vei fi ferită de mici divergenţe cu partenerul de viaţă.
 
Cu siguranţă vă iubiţi, însă trebuie să renunţaţi la tatonările din nimicuri. Fă orice pentru ca relaţia să evolueze frumos, altfel va exista un final, iar acela va fi plin de regrete.
 
 

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această săptămână să întâmpini unele probleme în familie ori cu iubitul, însă trebuie să nu te implici prea mult şi să nu dai explicaţii nimănui.
 
Toanele lor te vor afecta într-o oarecare măsură, dar nu intra în jocul lor! În weekend, totul se va rezolva de la sine şi veţi reveni la sentimente mai bune!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu o duci prea bine din punct de vedere sentimental, problemele dintre tine şi iubit agravându-te pe zi ce trece.
 
Nu mai poţi tolera ce ai acceptat până acum, se pare că ai ajuns la capătul puterilor. Fă o schimbare cât de repede poţi, altfel rişti să îţi distrugi viaţa!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil ca oboseala să te pună la pământ în această perioadă, însă asta nu înseamnă că ai parte de o dramă.

Nu este nicio tragedie că începe să te mai doară din când în când câte ceva, există rezolvare pentru toate mai ales dacă te ocupi de sănătatea ta. Pe de altă parte, pe plan sentimental şi financiar o duci extrem de bine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod