Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 22 - 28 iunie. Previziuni!

Nativa din zodia Balanţă poate fi nemulţumită de relaţia sa în această perioadă. Simte că partenerul său nu apreciază compromisurile pe care ea le face de dragul armoniei în cuplu

Gemeni

Ai multe pe cap în plan profesional astfel încât ai putea să-ţi neglijezi partenerul de viaţă. Încearcă să creezi un echilibru între serviciu şi viaţa amoroasă, altfel rişti să provoci nemulţumiri serioase jumătăţii tale. Chiar şi câteva momente de intimitate în doi v-ar putea ajuta să vă reconectaţi şi să ieşiţi din faza de tensiune care vă afectează relaţia.

Rac

Relaţia cu partenerul tău se îndreaptă către o zonă foarte plăcută pentru tine. Se anunţă zile frumoase, în care să petreci mult timp alături de jumătatea ta. Nu este exclus să ai parte de o aniversare într-un mediu intim, de care să vă bucuraţi doar voi doi.

Leu

Unele secrete pot ieşi în acestă săptămână la suprafaţă, iar atmosfera nu va fi cu siguranţă plăcută, chiar dacă vei încerca să minimalizezi importanţa. Relaţia cu partenerul de viaţă ar putea fi în pericol dacă nu pui adevărul pe primul loc.

Fecioară

Problemele dintre tine şi partenerul tău vă privesc numai pe voi doi, iar implicarea altor persoane, precum prieteni sau membri ai familiei nu vă ajută cu nimic, din contră, ar putea să agraveze situaţia. Încearcă să ai o discuţie serioasă cu iubitul tău pentru a găsi o cale eficientă de a vă rezolva problemele.

Balanţă

Relaţia cu persoana iubită ar putea fi afectată în această săptămână de sentimentul că faci prea multe compromisuri care nu îţi sunt apreciate. Ai nevoie de mai multă susţinere din partea iubitului tău, iar cea mai sigură cale de a o obţine este să o ceri. Este o ocazie foarte bună pentru a discuta despre nemulţumirile tale legate de relaţia voastră.

Scorpion

Rişti să intri într-o situaţie delicată în această săptămână din cauza unor neînţelegeri care au la bază sentimente sau emoţii pe care nu le înţelegi pe deplini. Relaţia de prietenie dintre tine şi o persoană de sex opus ar putea să-i atragă suspiciunea partenerului tău. Nu-i da motive de îngrijorare!

Săgetător

Apar scântei în relaţia ta cu persoana iubită. De vină pot fi unele sentimente de gelozie sau nesiguranţă, care pot veni atât din partea ta, cât şi din partea jumătăţii tale. Nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar asta se va observa chiar şi în activităţile banale de zi cu zi. Unul dintre voi a greşit, iar relaţia are de suferit. Încearcă să aplanezi conflictul.

Capricorn

Tu şi partenerul tău de viaţă veţi fi nevoiţi să luaţi unele decizii importante cu privire la viitorul vostru. Deşi nu este o misiune prea plăcută, armonia din cuplu pe care o resimţiţi de ceva vreme vă va ajuta să transformaţi acest pas într-unul mai puţin dificil. 

Vărsător

În relaţia ta sentimentală ar putea să apară tensiuni din cauza faptului că unul dintre voi este mai implicat decât celălalt. Este necesar să creaţi un echilibru. Analizează cu grijă atitudinea ta faţă de persoana iubită înainte de a face acuze, pentru a descoperi dacă nu cumva tu greşeşti.

Peşti

Discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită riscă să escaladeze în certuri în toată regula dacă nu faci nimic pentru a le pune capăt. Iar situaţia tensionată dintre voi doi îi afectează foarte mult şi pe cei apropiaţi, fie că este vorba de copii, rude sau prieteni apropiaţi. Aţi putea deveni acel gen de cuplu pe care ceilalţi îl evită din cauza certurilor permanente!

Berbec

Diferenţele dintre tine şi partenerul tău de viaţă vor fi mult mai accentuate în această săptămână. Deşi discutaţi mult pe tema acestora, pur şi simplu nu reuşiţi să ajungeţi la un consens. Este posibil ca insistenţa de care dai dovadă să-l obosească foarte tare pe iubitul tău, care va căuta refugiu în activităţi solitare.

Taur

Deşi este destul de neobişnuit pentru tine, un semn fix de pământ, te vei confrunta totuşi în această săptămână cu stări emoţionale fluctuante care vor fi greu de înţeles de către cei dragi, şi în mod deosebit de partenerul de viaţă. De asemenea, jumătatea ta va avea la rândul său parte de unele provocări şi dificultăţi care vor pune presiune suplimentară pe relaţia voastră.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod