Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna noiembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna noiembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă eşti singură, însă vrei să îţi găseşti un iubit, luna aceasta trebuie să fii foarte atentă ca tu şi potenţialul iubit să aveţi puncte comune.

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil monotonia a pus stăpânire pe relaţia voastră şi trebuie să faceţi ceva în acest sens. O seară romantică sau chiar o escapadă într-un alt oraş e tot ce vă trebuie!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta în ceea ce priveşte dragostea.

Eşti destul de critică şi mofturoasă cu partenerul tău de viaţă şi nu vei mai fi deloc apreciată de el din această cauză. Pentru nativii care nu au un iubit, a doua jumătate a lunii poate fi benefică în găsirea acelei persoane care să îţi ofere ce îţi doreşti.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai parte de dragoste pătimaşă în această lună, însă trebuie să ai grijă cu reacţiile deplasare care ar putea provoca certuri serioase între tine şi iubit.

Dacă astăzi sunteţi cei mai fericiţi, mâine e posibil să simţi numai ură. Dacă renunţi la reproşuri, vei avea parte de zile liniştite. Pentru nativii singuri, noiembrie vine cu ocazii mari!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Traversezi o perioadă frumoasă şi liniştită pe plan sentimental luna aceasta.

Spre finalul lunii e posibil ca atmosfera dintre tine şi partener să devină încordată şi să te simţi rănită în câteva situaţii. Eşti o fire puternică şi nu te laşi doborâtă de nimicuri inventate. Dacă nu ai un iubit, faptul că eşti sociabilă te va ajuta să îţi schimbi statutul cât de curând.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu îţi doreşti altceva pe plan personal în această lună, eşti fericită cu ceea ce ai chiar dacă uneori nu e deloc uşor.

Dacă relaţia în care eşti angajată este una complicată, noiembrie vine cu rezolvări cu privire la încredere şi siguranţă. Dacă nu ai încă un iubit, mintea îţi va sta doar la carieră şi la bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Noiembrie este o lună extrem de bună pe plan sentimental pentru nativii singuri.

Aceştia au şansa de a întâlni un bărbat mai bun decât ar fi sperat. Uneori vor privi cu scepticism norocul care s-a abătut asupra lor, dar asta nu înseamnă că nu se pot bucura la maximum de afecţiune, cadouri şi momente romantice! Pentru Berbecii angajaţi în relaţii stabile nu vor exista schimbări majore.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta vei acorda mai multă atenţie vieţii tale sentimentale, în special iubitului sau soţului tău.

Cu o astfel de atitudine pacifistă, relaţia ta are mari şanse să treaca la nivelul următor cât mai repede posibil. Dacă eşti singură, pretenţiile pe care le ai de la potenţialii tăi parteneri îi vor pune pe fugă!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă până acum au existat tensiuni în viaţa de familie, luna noiembrie te scapă de ele definitiv.

Chiar dacă nu va fi complet linişte, se va simţi o îmbunătăţire a relaţiei dintre tine şi partener. Ce nu se va rupe în această perioadă, va rezista pe vecie, de asta să fii sigură! Acelaşi lucru se poate spune şi pentru nativele care îşi caută iubit, odată ce l-au găsit, al lor va fi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se arată o rază de speranţă pentru tine pe plan sentimental luna aceasta.

Dacă până acum toate încercările tale de a-ţi face un iubit au eşuat, de aici înainte încep să se strângă tot mai mulţi admiratori. Ai acumulat destule frustrări şi ţi-ai pierdut încrederea în tine, de aceea vei privi cu scepticism pe oricine se apropie de tine. Dacă ai un iubit sau un soţ, atracţia sexuală este la cote maxime.

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru Leii care sunt angajaţi într-o relaţie serioasă, noiembrie vine cu un exces de gelozie faţă de partenerii lor.

Cel mai probabil nu există motive pentru a-ţi justifica posesivitatea, dar într-un final vei reuşi să îţi revii. Dacă eşti singură, o persoană la care nu te-ai fi gândit niciodată va încerca să te cucerească.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu mai pui preţ pe iubire în ultima perioadă, probabil unele evenimente te-au marcat şi te-au schimbat.

Te concentrezi mai mult pe ce are partenerul tău de oferit şi nu mai eşti dispusă să primeşti jumătăţi de măsură. Dacă eşti singură, vei căuta să cunoşti doar bărbaţi potenţi financiar, pentru că mizezi pe această stabilitate mai mult decât pe cea emoţională.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei avea parte de o lună ca cele de până acum pe plan sentimental.

Dacă eşti singură, pui preţ pe distracţie şi nu pe găsirea unui partener stabil. Nu spui nu unor aventuri amoroase interzise, cu condiţia de a nu zăbovi prea mult în ele. Dacă ai un iubit sau un soţ, atunci viaţa voastră sexuală ar putea fi animată datorită dorinţelor tale de nestăpânit!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod