Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna iulie, în funcţie de zodia ta

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna iulie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Va fi o lună plină pentru tine pe plan sentimental şi cu siguranţă nu vei avea timp să te plângi de plictiseală sau rutină.

Fie că eşti implicată într-o relaţie serioasă sau eşti singură, cert este că vei avea parte de evenimente menite să nu te lase să respiri nicio clipă. Dacă ai un iubit sau soţ, vor exista neînţelegeri şi certuri legate de timpul vostru petrecut împreună. E posibil ca partenerul tău să devină gelos şi să creadă că ai pe altcineva dacă nu îi acorzi atenţia pe care şi-o doreşte.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna iulie trebuie să clarifice puţin viaţa ta sentimentală, ai mare nevoie de asta.

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, tu şi partenerul tău de viaţă veţi avea o mulţime de confruntări în ceea ce priveşte viitorul vostru comun. E posibil ca ambii să vă doriţi lucruri diferite, iar fără compromisuri de ambele părţi nu veţi reuşi să funcţionaţi ca şi relaţie. E clar că vor avea lor schimbări majore, fie despărţiri sau consolidări, iar nativele singure au şansă să cunoască persoana perfectă pentru ele.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti pusă pe ceartă luna aceasta şi nimeni nu te poate calma, nici măcar partenerul tău de viaţă.

E clar că ceva te nemulţumeşte şi că acum eşti pe cale să izbucneşti. Indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau eşti liberă ca pasărea cerului, e posibil să fii tentată să flirtezi cu bărbaţii din jurul tău fără să te gândeşti la consecinţe. Încă nu te gândeşti să faci pasul următor, însă nici mult nu mai e până acolo. Încearcă să fii corectă cu cel de lângă tine, iar apoi poţi face ce vrei!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna iulie este o lună a afirmării.

Începând de acum vei reuşi încet, încet să primeşti respectul meritat şi să decizi mai mult în ceea ce priveşte viaţa de cuplu. Te simţi puternică, emani mai multă încredere în tine, iar partenerul tău vede asta şi se supune. Bunul mers al relaţiei tale depinde şi de atitudinea acestuia cu privire la autoritatea pe care o ai asupra lui. Dacă nu este genul care să accepte, e posibil să vă despărţiţi!

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă luna aceasta să te adaptezi mai repede schimbărilor care intervin în viaţa ta sentimentală.

Nimic nu depinde de tine decât rapiditatea cu care faci faţă modificărilor din jur, iar asta îţi poate aduce sau nu fericirea. Dacă te-ai despărţit recent de iubitul tău, luna iulie poate veni cu o împăcare. Acest lucru nu va fi posibil decât dacă acesta se supune condiţiilor şi termenilor tăi. Fii conştientă că pot fi doar promisiuni goale, aşa că asigură-te că nu va încălca nimic din ce a spus.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna iulie va fi una agitată pentru tine pe plan amoros.

E posibil ca în relaţia ta de cuplu să apară o a treia persoană care, chiar dacă nu are de-a face cu infidelitatea, să îţi perturbe liniştea. Eşti o fire geloasă şi posesivă, de aceea o schimbare ce va avea lor în aceste zile îţi va da viaţa peste cap. Încearcă să priveşti obiectiv situaţia şi să te opreşti din a reacţiona impulsiv. În caz contrar, există riscul să faci unele greşeli peste care partenerul tău nu va putea să treacă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei fi mai stresată decât de obicei luna aceasta din cauza unor schimbări ce au loc în viaţa ta.

E posibil ca unele chestiuni din mediul profesional să îţi afecteze viaţa de familie mai mult decât credeai. Chiar dacă îţi cunoşti partenerul extrem de bine, nu credeai că mai ai atâtea de descoperit despre el. E un izvor nesecat de reacţii, dar de această dată nu vor fi dintre cele mai plăcute. Văzând toate acestea, încearcă să temperezi atmosfera şi să faci sacrificii pentru a avea parte de linişte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Începi luna cu tensiuni în viaţa de cuplu, însă acestea de domolesc pe măsură ce trece timpul.

Nu se petrece nimic grav între tine şi partenerul de viaţă, însă însăşi rutina poate să vă agite în acest fel. Încercaţi să vă faceţi mai mult timp unul pentru celălalt şi să experimentaţi lucruri noi. Nu e o idee rea să plecaţi într-o vacanţă romatică doar voi doi, chiar dacă aveţi copii sau alte griji pe cap. Dacă eşti singură, fii mai sociabilă şi mai deschisă flirtului, chiar dacă nu îţi stă în caracter.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna aceasta va fi una extrem de dificilă pentru tine pe plan sentimental.

Cu toate că îţi doreşti atâtea lucruri, prea puţine dintre ele ajung să fie atinse. E nevoie de eforturi prea mari pentru a simţi o urmă de fericire, de aceea ar trebui să iei în considerare faptul că partenerul tău actual ar putea să nu fie cea mai bună alegere a ta. Nu e timpul pierdut pentru a lua totul de la capăt, însă ai nevoie de mai mult curaj pentru a schimba lucrurile. Dacă eşti singură, încearcă să nu oferi sfaturi celor care nu sunt în aceeaşi situaţie ca şi tine!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna iulie este o lună bună pentru nativele singure în ceea ce priveşte dragostea, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre cele implicate într-o relaţie.

Dacă ai un iubit stabil sau chiar un soţ, certurile cu acesta devin insuportabile. Şi dacă eşti dispusă să salvezi ceva din relaţia asta, e necesar să faci lucruri pe care nu ţi le doreşti până când acestea încep să îţi placă. Un bun exemplu este mai mult romantism şi mai multe activităţi inedite împreună cu acesta. Dacă eşti singură, ai toate şansele ca alesul inimii să apară dintr-un loc în care nu ţi-ai îndreptat niciodată atenţia. Va fi o surpriză!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna iulie va fi o lună delicată pentru tine. Se anunţă despărţiri şi confruntări furtunoase, dar nimic din ce nu poţi stăpâni.

Cu toate că îţi este enorm de greu pe interior, e clar că ştii să îţi gestionezi emoţiile şi să transmiţi exact mesajul pe care ţi-l doreşti. La finalul acestei luni vei fi mulţumită de rezultatul obţinut, chiar dacă drumul nu va fi deloc uşor până să ajungi acolo. Este important să nu te mai pui pe tine pe plan secund!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu sunt excluse relaţiile amoroase în mediul profesional în această lună, indiferent dacă eşti singură sau eşti deja implicată într-o relaţie.

E posibil să fii atrasă de o persoană alături de care lucrezi de multă vreme, iar asta îţi poate da puţin viaţa şi ritmul ei peste cap. Vei fi mai fericită per ansamblu, însă asta nu înseamnă că îţi va fi uşor cu presiunea din jur. Încearcă să nu faci pe nimeni să sufere, altfel vei regreta mai târziu!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod