Horoscop. Cum să-ți dai seama că ți-ai găsit partenerul cu care vei rămâne împreună pe viață

Descoperă semnele care îți arată că el este alesul și că nu ar trebui să îl lași să mai plece de lângă tine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Știi că ți-ai găsit partenerul pe viață pentru că simți că asta îți dorești și nu că sunteți împreună doar pentru că vrea el.

Nu vezi relația ca pe o pedeapsă sau o pierdere a independenței și libertății tale, simți doar că ai găsit pe cineva care vrea să treacă prin orice aventură cu tine. Nu vrei să fii cu cineva care te reține.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Știi că ți-ai găsit partenerul pe viață, deoarece, în sfârșit, nu pui la îndoială fiecare parte a relației.

Nu te întrebi dacă relația ta este decizia corectă sau dacă el te va părăsi.

Instinctul tău îți spune că te face cea mai încrezătoare, fericită și mai sigură versiune a ta.

 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Știi că ți-ai găsit partenerul pe viață pentru că poți să-ți arăți adevăratele culori în fața lui, pentru prima dată în viața ta.

Nu simți nevoia să fii mereu versiunea distractivă, relaxată și plină de viață a ta, doar pentru că ai văzut în trecut că asta e singura modalitate de a-i face pe bărbați să te iubească.

Ei bine, acum, simți că poți să-ți arăți ambele laturi ale tale și bărbatul acesta te va iubi oricum.

 

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Știi că ți-ai găsit partenerul pe viață, deoerece nu îți mai este frică că vei fi exploatată.

Ai găsit pe cineva care prețuiești relațiile din viața lui mai mult decât orice, la fel ca și tine, astfel încât nu-ți mai faci griji dacă doar profită de bunătatea și empatia ta.


În sfârșit poți fi tu însăți și ești sigură că te iubește pentru ceea ce ești și nu pentru ceea ce poți face pentru el.

 

Leu(22 iulie - 22 august)

Știi că ți-ai găsit partenerul pe viață pentru că, în sfârșit, simți că nu ești doar tu responsabilă pentru relație.

Deși ești obișnuită să mergi pe drumul tău, să-ți conduci viața amoroasă și să fii stăpână pe tot, știi că nu este o modalitate sănătoasă de a-ți păstra iubirea.

Dar, cu acest bărbat, ți-ai găsit, în sfârșit, sufletul pereche, cineva care umblă prin viață alături de tine, te sprijină, te provoacă și te încurajează.

Nu ai mai experimentat așa ceva până acum și, deși este intimidant și ciudat, este și cel mai bun și mai vulnerabil lucru pe care l-ai simțit vreodată.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Știi că ți-ai găsit partenerul pe viață, deoarece acest bărbat este prima persoană care te face să înțelegi de ce oamenii trec prin aspectele dure ale iubirii.

În trecut, întâlnirile și relațiile tale au fost stresante, descurajatoare și anxioase în mod constant.

Și, chiar dacă această relație te scoate din zona ta de confort, ea face ca fericirea, confortul, grija și aprecierea pe care le simți din partea partenerului să fie absolut valoroase.

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Știi că ți-ai găsit partenerul pe viață, pentru că, în sfârșit, ai încetat să-ți mai faci griji că vei pierde alte oportunități amoroase.

În trecut, ai avut întotdeauna probleme de atașament pentru că îți era frică să nu suferi sau să îți fie dor de partenerul respectiv.

Acum, însă. ai întâlnit pe cineva pe care-l iubești și de care te simți atât de legată încât nici măcar nu-ți poți imagina viața fără el.

 

 

 

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Știi că ți-ai găsit partenerul pe viață, pentru că pentru prima dată vrei să te deschizi în fața lui și să-ți împărtășești viața cu el.

Ești obișnuită să atragi bărbați și să-i ții mereu la o distanță sigură. Te simți mai în siguranță și mai relaxată atunci când îți păstrezi viața secretă și privată față de oamenii cu care ești.

Dar, cu acest om ai dorința de a te deschide, de a nu mai fi atât de misterioasă și încăpățânată și de a te bucura de sentimentul de a deveni vulnerabilă, deoarece ai suficientă încredere că te va trata bine.

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Știi că ți-ai găsit partenerul pe viață, deoarece ai sentimentul că vrei cu adevărat să fii serioasă în ceea ce privește viața ta amoroasă, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum.

În trecut, ai preferat doar să te distrezi și să ai opțiuni deschise care erau în mod constant incerte.

Dar acum, pentru prima dată, simți că îți dorești cu adevărat să creezi o legătură și să dai totul pentru ca această relație să funcționeze.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Știi că ți-ai găsit partenerul pe viață, pentru că dragostea nu te mai obosește.

Ai încetat să mai fi cu cineva care nu te-a înțeles niciodată pe deplin și ai încetat să simți că trebuie să-l ajuți să înțeleagă cine ești.

În schimb, acum ești cu cineva care pur și simplu te înțelege, adesea chiar fără a fi nevoie să spui nimic.

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Știi că ți-ai găsit partenerul pe viață, pentru că nu mai încerci să te protejezi și nu mai ești atât de negativistă cu privire la iubire.

În relațiile anterioare, ai făcut tot posibilul să-ți ascunzi problemele personale și să nu te deschizi prea mult. Asta pentru că inima ta nu s-a simțit niciodată complet în siguranță cu nimeni până acum.

Acum, încă ești speriată, intimidată și vulnerabilă, dar simți și că ești cu cineva cu care te simți conectată, bucuroasă și atât de în siguranță, încât ești gata să-ți asumi orice risc.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Știi că ți-ai găsit partenerul pe viață, deoarece simți că acest bărbat te-a scuturat, În tercut, te-ai simțit mai confortabil să fii mai pasivă, nu ai luat niciodată decizii într-un fel sau altul și, pur si simplu, ai lăsat lucrurile să se întâmple.

Și, acum, dintr-o dată, acest bărbat a intrat în viața ta și a reușit să te facă curioasă, entuziasmată și de parcă ai simți dintr-odată nevoia să-ți iei din nou viața în propriile mâini.

Te face să te simți ca cea mai bună versiune a ta și nu vrei să mai fii niciodată la fel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod