Horoscop. Cum să îţi învingi fobiile, în funcţie de zodia ta

Fiecare dintre noi avem temeri, însă trebuie să învăţăm cum să ne controlăm emoţiile sau poate chiar să scăpăm definitiv de ele. Află ce trebuie să faci!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cea mai mare frică a ta este să îţi pierzi libertatea, profesională sau sentimentală.

Îţi fug destul de des prin cap gânduri precum o relaţie în care iubitul te controlează la tot pasul, spre exemplu. Încearcă să îţi păstrezi demnitatea, să ai propriul set de reguli şi de dorinţe, şi să renunţi la a mai face compromisuri atât de multe.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Ţi-e frică de schimbări radicale, ţi-e frică de necunoscut şi de imprevizibil.

Încearcă să laşi misterul să îşi facă loc în viaţa ta, nu vei putea niciodată să le ştii pe toate, şi poate nici nu ar mai fi atât de palpitant. Bucură-te de lucrurile mici care apar la tot pasul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Ţi-e teamă de întuneric, dar şi de captivitate.

Nu suporţi gândul că cineva ar putea să te oblige să faci lucruri pe care nu ţi le doreşti, dar nici pe acela de a fi părăsită de toată lumea. Încearcă să priveşti altfel persoanele din jurul tău şi să îţi sudezi relaţiile la care ţii cel mai mult.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Fobia ta cea mai mare este prefăcătoria.

Ţi-e teamă că o să descoperi că persoanele pe care le iubeşti nu sunt aşa cum ţi le imaginei şi că vei fi dezamăgită. Pentru a aduce liniştea în viaţa ta, înconjoară-te de oameni puţini, dar de calitate.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Frica de eşec şi de monotonie te sperie cel mai tare, aşa că trebuie să înveţi să o învingi.

Este foarte important să vrei mereu să evoluezi, să schimbi din când în când mediul în care lucrezi sau trăieşti şi să aduci noutatea în viaţa ta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ţi-e frică de sărăcie, doar gândul că ai putea ajunge în această situaţie te face să tremuri.

Încearcă să nu faci o dramă din asta, oricui i se poate întâmpla, important este să fii ambiţioasă şi să ştii că eşti capabilă să o iei oricând de la zero.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

La fel ca şi Berbecul, zodia ta este reprezentată prin frica de a nu îţi dezamăgi semenii sau de a nu-ţi atinge ţelurile.

Încearcă să lucrezi la încrederea în tine, să fii mândră de ceea ce realizezi de-a lunul timpului şi să nu ţinteşti imposibilul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fobia ta este strâns legată de sănătate, se poate spune chiar că eşti obsedată de microbi, curăţenie şi boli.

Încearcă să fii ca toţi ceilalţi şi să nu te închizi într-un glob de cristal, este foarte important să te situezi undeva la mijloc.

Leu(22 iulie - 22 august)

Cea mai mare temere a ta este că îţi vei pierde popularitatea, însă trebuie să fii cât se poate de realistă.

E normal să îmbătrâneşti şi altcineva să îţi ia locul, fiecare etapă a vieţii tale va avea ceva special de care ar trebui să te bucuri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Haosul te dă peste cap şi ţi-e tare frică de dezordine.

Încearcă să nu duci totul la extreme, nu este atât de important ca lucrurile să rămână în aceeaşi poziţie, de aceea fii cât mai deschisă schimbărilor şi imprevizibilului. Se poate întâmpla orice!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ţi-e frică de singurătate, şi de cele mai multe ori accepţi lângă tine oameni cu care nu ai niciun punct comun doar de dragul de a avea prieteni.

Încearcă să fii mai selectivă şi să alegi calitatea în defavoarea cantităţii.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Teama ta cea mai mare este să nu te faci de râs, să nu fii subiectul bârfelor din jurul tău şi să nu ajungi bătaia de joc a nimănui.

Din această cauză, rişti să nu te mai bucuri de micile frumuseţi ale vieţii şi să te concentrezi prea mult pe ceea ce faci sau spui. Încearcă din când în când să fii tu, naturală şi fără griji.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod