Horoscop: Cum îţi influenţează planeta Venus viaţa amoroasă

Planeta Venus va realiza două aspecte interesante în acest weekend. Dumincă, 21 august va intra în zodia fecioarei şi va fi în opoziţie cu Neptun. Această combinaţie astrală permite fanteziei şi realismului să se îmbine, ceea ce poate avea efecte senzaţionale aspura vieţii tale amoroase.

Pe lângă aceste aspecte de moment, să nu uităm că Venus este planeta iubirii, sentimentelor şi a plăcerilor erotice. La fel ca şi poziţia soarelui, Venus se află într-o anumită zodie în momentul în care te-ai născut, ceea ce influenţează modul în care te vei manifesta în plan sentimental şi erotic. Iată ce semnifică prezenţa plantei Venus în fiecare zodie şi ce afecte are asupra vieţii tale amoroase:

Pentru a afla în ce semn zodiacal se afla Venus în momentul în care te-ai născut, foloseşte serviciile astrologice personalizate Astro.eva.ro.
MAI MULT DESPRE: sex, Venus, horoscop, zodii, planete
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • aldana pe 20 Aug 2011, 21:18
  :)

  intrati pe horoscop tv, al cameliei patrascanu, completati acolo si va aflati pozitiile tuturor planetelor, apoi reveniti si cititi aici :D venusul meu e in berbec!

  3
  0

 • miss_smith pe 20 Aug 2011, 16:04
  hmmm

  Si trebuie sa platim, ca sa aflam in ce zodie se afla Venus cand ne-am nascut si abia apoi putem citi articolul. Multumesc, nu.

  0
  0

 • Iuliana pe 20 Aug 2011, 15:42
  ai gresit

  duminica e in 21, nu in 23 :)

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod