Horoscop: Cum îţi afectează fazele Lunii destinul şi ce spun despre tine

Luna ne afectează zi de zi viaţa, iar faza în care aceasta se afla în momentul naşterii tale îţi influenţează personalitatea şi destinul. Descoperă în ce etapă se afla Luna când te-ai născut şi citeşte ce spune despre tine.

Click aici pentru a afla în ce fază era luna în momentul naşterii tale.

(Traducere: new moon = lună nouă, waxing = primul pătrar, full moon = lună plină, waning = ultimul pătrar).
1 din 5

Luna Nouă

Dacă în momentul în care te-ai născut era Luna Nouă, tu eşti genul de persoană care trăieşte clipa. Trecutul nu are o influenţă prea mare asupra deciziilor tale din prezent. Ai o intuiţie excelentă pe care te bazezi mai mult decât pe motivele raţionale. Ai nevoie de spontaneitate în viaţă, iar planurile bine puse la punct nu sunt întotdeauna cea mai bună variantă pentru tine. Libertatea de a experimenta, de a încerca mereu ceva nou şi de a te lăsa dusă de val este esenţială pentru tine.


Scopul tău în viaţă este printre altele cel de a te cunoaşte mai bine, de a-ţi găsi locul, de a te dezvolta şi de a te înţelege. Simţi nevoia să-ţi laşi amprenta asupra acestei lumi. Personalitatea magnetică şi atragătoare te face să fii adesea în centrul atenţiei, să fii o persoană populară, apreciată şi admirată. Riscul acestui aspect este egocentrismul, de aceea este necesar să înveţi să-i apreciezi pe cei din jurul tău şi să le oferi la fel de multă atenţie pe cât ţi-ai dori tu să primeşti.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabita pe 23 Iul 2013, 12:20
    scorpion

    deasupra imaginilor aveti un link care va duce la un formular, il completati si va afiseaza faza lunii, din cate am vazut ora si minutul nu sunt atat de importante

    6
    0

  • crysstone pe 23 Iul 2013, 11:29
    intrebare

    ora si minutul , nici mama nu-l mai stie.cum il aflu?

    6
    1

  • AlxxlA pe 23 Iul 2013, 11:17
    berbec

    De unde stiu in ce etapa se afla luna in momentul in care m-am nascut? Este in functie de an, luna, zi, ora?

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod