Horoscop: Ce schimbări să faci în funcţie de zodia ta ca să fii mai fericită

Nativa din Fecioară trebuie să renunţe la obsesia pentru perfecţiune. Descoperă ce anume trebuie să schimbi în viaţa ta ca să te poţi bucura de prezent şi pentru a-ţi găsi cu adevărat fericirea.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Tu ar trebui să înveţi să te relaxezi. Ai vrea să faci totul, să preiei toate obligaţiile şi responsabilităţile, atât acasă, cât şi la locul de muncă, iar asta te epuizează şi nu-ţi lasă niciun moment de răgaz. Ca să-ţi găseşti liniştea şi fericirea, oferă-ţi clipe de răgaz şi învaţă să refuzi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Învaţă să nu mai pui răul înainte ori de cât ori apare o schimbare în viaţa ta. Încearcă să vezi şi partea pozitivă a schimbărilor, nu te comporta de parcă orice modificare ar fi un dezastru. Acceptă diversitatea.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Trebuie să laşi grijile la o pate din când în când ca să te poţi bucura de viaţă. Vei fi mai fericită dacă nu mai faci atâtea scenarii, adesea pesimiste, în mintea ta. Ai mai multă încredere în tine şi învaţă să elimini gândurile negative.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ca să îţi găseşti fericirea trebuie să descoperi o metodă prin care să nu te mai raportezi la ceilalţi. Starea ta de spirit este puternic influenţată de starea celor din jurul tău. Încearcă să te concetrezi mai mult asupra propriilor tale sentimente şi să nu mai "absorbi" emoţiile negative ale altora. Nu eşti tu responsabilă pentru bunăstarea tuturor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Te străduieşti să pari perfectă şi consumi multă energie în acest proces. Lasă-i pe oameni să-ţi vadă şi latura sensibilă, în special pe cei foarte apropiaţi, care poate au obosit să se străduiască să ajungă la standardele tale. Astfel te vei simţi împlinită şi în plan emoţional.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Trebuie să renunţi la obsesia de a ţine absolut totul sub control. Este imposibil, iar acest proces te poate epuiza şi te poate face să ratezi multe clipe frumoase. În loc să-ţi faci griji pentru ceea ce crezi s-ar putea să nu iasă cum vrei tu, mai bine te-ai bucura de clipa prezentă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te gândeşti foarte mult la ceea ce cred ceilalţi despre tine. Eşti îngrijorată şi îţi este teamă să nu cumva să fii catalogată într-un mod dezavantajos. Fii aşa cum eşti tu cu adevărat, fără să-ţi pese ceea ce cred sau spun ceilalţi. Numai aşa poţi fi mai fericită.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pui la suflet fiecare cuvânt sau gest ceva mai răutăcioase sau pe care tu le consideri astfel. Îţi umpli sufletul cu ură şi dorinţa de răzbunare şi de revanşă. Încearcă să fii mai indiferentă şi mai relaxată. Nu acorda atenţie micilor răutăţi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te uiţi în "grădina" altora şi crezi că ei sunt mult mai fericiţi şi împliniţi. Astfel nu faci altceva decât să-ţi subestimezi prorpiile realizări. Ca să fii mai fericită trebuie să te bucuri de prezent, să accepţi tot ceea ce se întâmplă în viaţa ta şi, mai ales, să ai răbdare că totul va fi aşa cum îţi doreşti.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Visezi să ajungi undeva, sus, atât în carieră cât şi în viaţa socială. Alergi după succes, dar poţi rata micile plăceri ale vieţii. Învaţă să apreciezi lucrurile mărunte care te pot face mai fericită.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Îţi este dificil să accepţi că se întâmplă atâtea lucruri urâte în jurul tău. Tu resimţi tot ceea ce se întâmplă la nivel global ca pe ceva ce se află lângă tine. Învaţă să accepţi că lumea nu este roz şi mai ales că nu este responsabilitatea ta să repari ceea ce alţii au stricat. Numai astfel vei reuşi să fii pe deplin fericită.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti una dintre cele mai pesimiste native ale zodiacului. Pui tot timpul răul înainte, te gândeşti numai la eşec, la probleme şi nereuşite. Ca să poţi fi cu adevărat fericită trebuie să te autoeduci astfel încât să vezi partea plină a paharului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod