Horoscop: Ce şanse ai să te ceară în căsătorie, în funcţie de zodia lui

Nativul din Fecioară are gânduri serioase şi vrea să se aşeze la casa lui spre finalul acestui an. Află ce planuri are partenerul tău şi la ce să te aştepţi din partea lui.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă iubitul tău este Berbec, nu te aştepta să îţi facă vreo cerere în căsătorie în acest an. Va avea un an destul de agitat, flirtează cu toată lumea şi îi stă mintea numai la distracţie. Poţi fi dezamăgită, fie că vrei să te căsătoreşti, fie că nu. Comportamentul acestuia te va pune pe gânduri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bărbatul din zodia Taur este însetat de iubire şi ar accepta orice i-ai cere, însă nu te aştepta să aibă el iniţiativa. Are nevoie de afecţiune, dar dacă vrei o căsătorie fericită, nu prfita de slăbiciunile lui pentru a obţine ceea ce îţi doreşti pe moment.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ai un iubit din zodia Gemeni, nu numai că trebuie să îţi iei adio de la o eventuală căsătorie cu el, dar poţi deja să începi să te gândeşti la o despărţire. Nu tot anul va fi aşa, însă în mare parte acesta te va ignora total, iar ultimul lui gând este să se gândească la viaţa sentimentală.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ai un iubit din acest semn zodical, atunci poţi sta liniştită pentru că vei fi garantat fericită. Depinde ce îţi doreşti, aşa că dacă vrei o relaţie de durată care să se finalizeze cu întemeierea unei familii, acesta este bărbatul perfect. Este statornic, mereu cu gânduri serioase şi dacă sunteţi de ceva vreme împreună, ai toate şansele să primeşti o cerere în căsătorie.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leului îi fug ochii peste tot, aşa că te poate pierde dacă nu este hotărât cu ceea ce îşi doreşte. Nu sunt şanse de măritiş cu unul ca el, cel puţin nu în acest an. Chiar dacă eşti femeia vieţii lui, el nu va realiza asta decât mult prea târziu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din Fecioară are gânduri serioase şi vrea să se aşeze la casa lui spre finalul acestui an. Chiar dacă îl vei vedea preocupat de carieră, iar în majoritatea timpului este stresat de muncă, nu fi dezamăgită. Atunci când va obţine ceea ce îşi doreşte pe plan profesional, îţi va face o propunere de nerefuzat.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nativul din Balanţă va fi foarte iubitor în acest an şi îţi va demonstra că sentimentele lui sunt sincere. Chiar dacă nu se gândeşte la căsătorie pentru moment, toate duc într-acolo, iar relaţia voastră va trece la nivelul următor chiar şi fără acel act formal.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te încrede în sentimentele Scorpionului, pentru că în acest an va fi destul de schimbător. Atitudinea lui nu va face altceva decât să te îndepărteze de el, nicidecum să fie vorba de vreun legământ. Dacă îţi doreşti ceva mai serios şi un bărbat mai matur lângă tine, ai face bine să te reprofilezi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din Săgetător tinde să fie uşor naiv, aşa că dacă îţi va face vreo propunere în acest an, nu o lua prea în serios. Aşteaptă ca lucrurile să fie sigure şi să simţi cu adevărat că asta îşi doreşte. Te va cuceri cu tot ceea ce reprezintă, dar nu îţi pierde capul şi gândeşte raţional.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Dacă iubitul tău este Capricorn înseamnă că ştii deja că este un cuceritor, doar asta s-a întâmplat şi cu tine. Nu se gândeşte la căsătorie, dar dacă te iubeşte cu adevărat va încerca să aducă mai multă linişte şi armonie în relaţia voastră.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul din această zodie este foarte jucăuş şi pus pe glume. Din această cauză, este posibil să îţi dea de înţeles că te vrea să îşi întemeieze o familie cu tine, după care să spună că a fost o glumă. Dacă va exagera şi se va juca cu acest subiect sensibil, este posibil să ţi se ia de el şi să crezi că îşi bate joc.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti este soţul perfect, mereu va încerca să fie armonie în relaţie. Este statornic şi se gândeşte ca în viitor să se însoare, doar că pentru moment va încerca să pună la punct toate detaliile pentru a ieşi exact aşa cum îşi doreşte. Te poţi baza pe el şi pe fidelitatea lui.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod