Horoscop: Ce-l face să nu te mai iubească, în funcţie de zodie

Există nişte lucruri care îl fac pe iubitul tău să piardă treptat dragostea pe care ţi-o poartă. Descoperă care sunt acestea, în funcţie de zodia lui:

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)


Bărbatul născut în zodia balanţei este extrem de tolerant şi odată îndrăgostit, este dispus să accepte aproape orice din partea alesei lui. Dar asta nu înseamnă că nu are limite. Când te joci prea mult cu răbdarea lui, s-ar putea să cedeze şi să piardă dragostea pe care ţi-o poartă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)


Nativul din scorpion vrea să fie liderul într-o relaţie, iar asta înseamnă că trebuie să-l accepţi aşa cum este, cu bune şi rele. Dacă nu eşti dispusă să o faci, va pierde treptat interesul şi dragostea pentru tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din săgetător îşi iubeşte libertatea. Dacă încerci să-i limitezi libertate, în orice fel, va fi total revoltat şi va ajunge să nu te mai iubească. De asemenea, vrea să socializeze, să călătorească, să experimenteze alături de tine, iar dacă tu nu vrei, va fi foarte dezamăgit.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)


Nativul din capricorn îşi doreşte o parteneră competitivă, care ştie unde vrea să ajungă şi ce vrea să obţină. Dacă nu eşti genul, nu eşti interesată mai deloc de carieră sau afaceri, se va întreba la un moment dat ce caută lângă tine...

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)


Vărsătorul vrea ca iubita lui să aibă o minte deschisă, să fie dispusă să experimenteze, să încerce tot felul de lucruri noi, să fie altfel. Dacă eşti foarte conservatoare, se va simţi tras în jos şi dragostea pentru tine se va estompa.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativii din peşti au nevoie de multă afecţiune, au nevoie să li se arate permanent că sunt apreciaţi şi iubiţi. Dacă eşti o persoană rece sau nu eşti obişnuită să îţi arăţi prea des sentimentele, se va îndoi de iubirea ta şi se va îndepărta.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)


Bărbatul din zodia berbecului este destul de tolerant atunci când iubeşte, dar dacă descoperă că a fost trădat, va transforma dragostea în indiferenţă. Are un orgoliu mare şi asta îl va face să nu te mai iubească, dacă vei călca strâmb.

Taur(21 aprilie - 21 mai)


Nativul din taur va înceta să te mai iubească dacă devii brusc extrem de geloasă, faci crize de isterie şi îl ameninţi cu tot felul de lucruri. Are nevoie de armonie, iar dacă tu nu i-o poţi oferi, dragostea lui pentru tine se va stinge.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)


Dacă dai semne că ai fi total dezinteresată de ceea ce-ţi spune, incapabilă de a accepta şi alte idei decât pe ale tale sau i-ai limita mult libertatea, bărbatul din zodia gemeni va fi dezamăgit şi va înceta treptat să te mai iubească.

Rac(22 iunie - 21 iulie)


Bărbaţii din rac sunt familişti convinşi, chiar dacă nu o arată. Dacă dai semne că nu ai deloc planuri pentru o familie sau eşti îngrozită de ideea de a te căsători şi a face copii, va încerca să-şi găsească pe altcineva alături de care să-şi întemeieze un cămin.

Leu(22 iulie - 22 august)


Leul este foarte competitiv şi sociabil, motiv pentru care visează să-şi găsească o parteneră la fel. Dacă te închizi în lumea ta, nu vrei să interacţionezi cu oamenii şi eşti mai tot timpul morocănoasă îl vei face să-şi piardă treptat interesul pentru tine.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)


Nativul din fecioară ţine cu dinţii de principiile lui, iar dacă tu le încalci, va fi profund dezamăgit. Ca să nu-i pierzi iubirea, nu da cu piciorul acestor principii extrem de importante pentru el, pe care cu siguranţă ţi le-a împărtăşit.
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • valiushk pe 9 Dec 2011, 16:57
    sagetator eu , fecioara el ...

    are o multime de principii si prea greu obesrv ca le incalca ....dar cand barbatul fecioara iubeste poate uita de tot si iarta....o data , de 2ua ori...de trei chiar...dar cand nu te astepti iti poate arata si latura lui negativa si pe cat de bun e..atat de rau poate fi !!!! il ador ... . pare cuminte cateodata dar poate fi si parsiv ...ma ajuta in casa la curatenie si la orice ...cateodata il intereseaza doar de el...dar si-ar da si viata ca sa ofere iubire .!!! in final..nativul din zodia fecioara poate fi precum ing si yang !! :)

    0
    0

  • valiushk pe 9 Dec 2011, 16:48
    despre sagetator.....pai...

    e valabil si la fetele din aceasta zodie...sunt sagetatoare si asa este ..!! nu-mi place sa ma simt tinuta din scurt , mai ales de persoana la care tin si-o iubesc !!! m-ar indeparta complet..usor , usor....!!!!

    0
    1

  • eveline pe 21 Oct 2011, 19:22
    11111111111111111

    eu scorpion el scorpion asta ce inseamna cand ne certam nu lasam nici eu nici el si ne impacam dupa 2 ,3 zile si intre timp nu vb nimica iel mai ma int cate ceva da eu nici nul vad

    0
    0

  • tadina pe 16 Oct 2011, 20:41
    ...

    oare este adevarat...el e feciora iar eu sagetator de cite ori i-am incalcat principiile,,....dar inca nu a incetat sa ma iubeasca....oare de ce?

    0
    0

  • Diana Naidin pe 14 Oct 2011, 21:34
    reclame

    Imi este sila de reclamele voastre...nu poti sa citesti nimic...

    6
    1

  • onutta21 pe 14 Oct 2011, 12:18
    ****

    OARE????El este balanta eu varsator ,adevarul ca atunci cand ne certam iasa scantei :)))) dar el este cel care cedeaza ca eu nu pot niciodata

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod