Horoscop. Ce defecte îţi găseşte după ce îi devii soţie, în funcţie de zodia lui

Nu știi la ce să te aștepți din partea lui după ce faceți marele pas? Astrele te pregătesc pentru ce e mai rău!

Gemeni

Acest nativ te va acuza că ești băgăcioasă, și dacă până să vă căsătoriți nu a fost cazul de așa ceva, după aceea se schimbă radical.
 
Dacă spui ceva de familia lui, cu siguranță îți va găsi o mulțime de defecte. Cea mai frecventă jignire pe care o va avea la adresa ta va fi că ești needucată.

Rac

Nativul din Rac de abia așteaptă momentul în care poate să îți spună ce crede despre tine cu adevărat.
 
Dacă până acum te-a ținut numai în complimente, după căsătorie va ceda și îți va spune destul de des că ești prea impulsivă și violentă verbal. 

Leu

După căsătorie, chiar dacă nu imediat, nativul din Leu se va simți sufocat chiar și din simplul fapt că acum este legat pe viață.
 
Numai ideea îl sperie, așa că te va atenționa destul de des să nu fii stresantă și să îl comanzi. Principalul defect pe care ți-l găsește este că stai prea mult cu ochii pe el!

Fecioară

Defectul pe care ți-l va găsi soțul tău din această zodie este instabilitatea și te va acuza destul de des că ești indecisă.
 
Nu suportă nici dezordinea, așa că așteaptă-te să fii criticată și să ți se aducă reproșuri cum că ai fi delăsătoare și indiferentă.

Balanță

După ce îi vei devenii soție acestui nativ, cu siguranță acesta își va da drumul la gură și la gânduri.
 
Principalul defect pe care ți-l va găsi, fie el întemeiat sau nu, va fi acela că ești prea masculină atât fizic, cât și la caracter. 

Scorpion

Acest nativ te va face destul de des copilăroasă și îți va reproșa faptul că a crezut că te vei maturiza odată ce ați făcut marele pas.
 
Vrea să fii responsabilă și dacă îi trădezi așteptările, nu se va feri să îți spună adevărul în față. Din fericire, nu este o schimbare bruscă, pentru că tot așa s-a comportat și înainte.

Săgetător

Principalul defect pe care ți-l va găsi acest nativ după căsătorie va fi gelozia.
 
Cu siguranță nu suportă să fie ținut din scurt și nici urmărit la tot pasul. Posesivitatea ta îl va scoate din minți cel mai mult dacă știi că așa îți este stilul.

Capricorn

Principalul defect pe care ți-l va găsi acest nativ după ce îi devii soție este faptul că nu ești ambițioasă.
 
Pentru că el este așa, poate uneori exagerat, așteaptă și din partea ta același lucru și încearcă să te schimbe.

Vărsător

Posesivitatea ta și dorința de a deține controlul absolut vor fi principalele voastre motive de ceartă după ce vă veți căsători.
 
Dacă până acum era mai tolerant, de acum se schimbă radical. Nu fii surpinsă atunci când te face cicălitoare!

Pești

Principalul defect pe care ți-l va găsi acest nativ este faptul că ești prea amabilă și prietenoasă cu toată lumea.
 
Nu ar fi asta o problemă, însă totul de oprește atunci când personajele principale sunt de sex masculin, iar soțul tău se simte amenințat.

Berbec

Principalul defect pe care ți-l va găsi acest nativ este superioritatea cu care îl tratezi din când în când.
 
Nu suportă să fie comandat și nicidecum să fie pus într-o poziție proastă. Dacă până acum a considerat-o o joacă, de îndată ce îi devii soție nu va ma accepta!

Taur

Dacă până la căsătorie pare tolerant și te vede perfectă, așteaptă-te ca imediat după să îți aducă tot mai des reproșuri.
 
Principalul defect pe care ți-l va găsi va fi prefăcătoria și te va acuza de multe ori că îi ascunzi lucruri pentru că ești conștientă că faci ceva greșit. Fie că se întâmplă așa sau nu, acest nativ va trăi permanent cu această suspiciune.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod