Horoscop. Cât de mult pune accent pe carieră, în funcţie de zodia lui

Nativul din Taur muncește foarte mult pentru a ajunge sus pe plan profesional, însă își dorește să aibă cu cine să își împărtășească victoriile.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Natura sociabilă a acestui nativ îi este foarte utilă în viața sa profesională deschizându-i uși aproape imposibile.
 
Pune cariera pe primul loc și are nevoie de o persoană care să încerce să îl mai tempereze puțin atunci când i se urcă succesul la cap. Este foarte ambițios și luptă să îi întreacă mereu pe cei din jurul lui.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Acest nativ poate avea succes în carieră doar atunci când pe plan sentimental duce o viață singuratică.
 
Nu îi place să fie distras și nu suportă ca cineva să îi creeze probleme pe acest plan, de aceea de multe ori renunță la viața lui personală în favoarea carierei. Există însă și excepții, iar aceștia au grijă să nu amestece deloc cele două planuri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nativul din această zodie este destul de preocupat de acest aspect al vieții lui și nu acceptă să fie niciodată pe ultimul loc.
 
Atunci când vede că nu are șansa de a evolua, nu se ferește de a face schimbări drastice. Are nevoie însă de suportul celor dragi, aceștia fiind singurii care îi dau putere pentru a cauta neîncetat succesul.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Pentru acest nativ cariera nu este deloc importantă atât timp cât nu este împlinit și pe celelalte planuri ale vieții sale.
 
Caută un echilibru și atunci când îl găsește are acele resurse necesare pentru a încerca să se afirme în carieră. Ăi place să fie constant și tinde mai mult spre stabilitate decât spre faima trecătoare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nativul din această zodie pune accept pe carieră doar dacă are un mediu propicee.
 
Îi place să se înțeleagă bine cu cei cu care lucrează și să se facă plăcut, acestea fiind pricipalele resurse prin care își poate arăta potențialul. Nu exagerează cu munca și știe când să se oprească.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din această zodie este foarte egoist și se gândește numai la el indiferent de situație.
 
Pe plan profesional este ușor incorect și îi place să profite de anumite conjuncturi pentru a ieși în față. Adesea, comportamentul lui se poate răsfrânge într-un mod negativ asupra vieții de familie.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pentru acest nativ, cariera este cea mai importantă și poate renunța la orice împlinire pe alt plan dacă ajunge sus pe plan profesional.
 
Îi place să fie lider, iar scopul lui în viață este să ocupe poziții cât mai înalte în societate. Face orice îi stă în putință și renunță la orice și oricine de dragul faimei și a banilor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este foarte ambițios și își croiește de unul singur drumul în viață.
 
Nu îi place să depindă de nimeni, însă își dorește să aibă cu cine să își împărtășească victoriile. Este foarte muncitor, aproape de extenuare de multe ori, însă știe să se oprească înainte de a suferi pierderi pe alte planuri.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din această zodie caută mereu noutatea pe acest plan, de aceea te poate bulversa cu schimbările radicale pe care le ia.
 
Adoră să încerce tot mai multe domenii și să ajungă într-un final să facă doar ceea ce îi place. Este un bun coleg și păstrează mereu relații frumoase cu cei cu care a intrat în contact.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nativul din Rac este foarte preocupat de acest aspect al vieții și caută mereu să se perfecționeze.
 
Îi place să lucreze de unul singur pentru a se putea bucura de victorie în totalitate. Face compromisuri mărețe când vrea să obțină ceva, însă trebuie să știe de la început că miza este foarte mare și garantată.

Leu(22 iulie - 22 august)

Nativul din Leu exagerează cu ambiția și este într-o continuă competiție cu cei din jurul lui.
 
Vrea să fie mereu pe primul loc și din această cauză poate să îi rănească pe mulți care îl iubesc. Atacă și calcă în picioare pe oricine atunci când vrea să obțină ceva în mod deosebit, riscurile fiind enorme.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nativul din această zodie pune mare accent pe acest plan, însă nu unul mai mare decât față de celelalte aspecte ale vieții lui.
 
Tinde către perfecțiune, însă își dorește să nu îi lipsească echilibrul. Împacă pe toată lumea de fiecare dată și este capabil să renunțe la oportunități profesionale grozave de dragul persoanei iubite.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • umiversal pe 23 Oct 2015, 11:05
    mda...

    Chiar credeti ca taurii arata la fel de scurti si indesati ca obeza din imagine?!... Ia cautati-i pe toti grasii la buletin sa vedeti ca acopera toate zodiile. Unde sunt imaginile superbe si artistice cu TOATE zodiile? Nu va temeti sa le refolositi.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod