Horoscop 9 noiembrie: Scorpionul poate face greșeli majore dacă nu-și ține gura!

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec


Astăzi o să aloci mai mult timp dezvoltării tale personale iar lucrul acesta se va simți din plin. Altfel spus, vei fi mai relaxat/ă, mai pozitiv/ă și cu un tonus mai bun. Continuă în aceeași direcție!

Taur


Trebuie să ai grijă de starea ta de sănătate și să ai grijă la alimentație! De exemplu, dacă ai tensiunea ridicată, va fi întotdeauna o idee bună să eviți mâncărurile sărate și murăturile! Din fericire, ești înconjurat/ă de persoane cu mai multă experiență decât tine iar tu trebuie doar să le asculți sfaturile!

Gemeni


La serviciu te simți tot mai stingher iar lucrul acesta nu se datorează colectivului ci propriilor tale acțiuni! Nu deveni o persoană egoistă ci încearcă să te implici în problemele colegilor tăi! Chiar dacă nu obișnuiești să faci glume, măcar poți mima buna-dispoziție! Dacă îți vei îndrepta comportamentul la timp, nu vei rămâne singur/ă!

Rac


Nu o duci deloc bine din punct de vedere financiar iar lucrul acesta te afectează destul de mult.
Încearcă să treci peste acest inconvenient și să nu devii obsedat/ă de obținerea unor sume de bani! Atunci când te vei maturiza mai mult, vei realiza că fericirea se poate obține și prin alte mijloace, poate chiar mai simple!


Leu


În prima parte a acestei zile o să te întâlnești cu un vechi prieten și o să depănați amintiri din copilărie. Chiar dacă te vei simți foarte bine, trebuie să te ocupi și de alte lucruri, mai ales dacă erau programate de ceva timp! Nu permite haosului să se instaleze în viața ta!

Fecioară


Astăzi o să te trezești fără voia ta, într-o competiție destul de serioasă, al cărei rezultat te poate influența financiar. De aceea, e bine să îți dai silința să ocupi o poziție pe podium! Dacă vei avea și puțin noroc, sunt șanse să obții chiar medalia de aur!

Balanță


Încearcă să privești totul mai relaxat/ă și să te bazezi pe intuiție! Nu te poți pregăti pentru absolut orice, uneori e mai bine să dai dovadă de rapiditate în gândire! Dacă nu excelezi la acest capitol, ascultă-ți partenerul de viață! El e mult mai priceput atunci când vine vorba de astfel de lucruri!

Scorpion


Decât să faci anumite greșeli importante, care pot costa scump compania în care activezi, mai bine ești mai liniștit/ă și înveți să-ți ții gura! Răspunde doar atunci când ești întrebat/ă și nu te băga acolo unde nu-ți fierbe oală! Pe seară, e posibil să primești o vizită din partea amicilor tăi și datorită acestui fapt, te vei încărca cu energie!

Săgetător


De dimineață o să primești o veste mai puțin fericită, referitoare la starea de sănătate a rudelor sau a colegilor! Chiar dacă nu ești implicat/ă în mod direct, ești destul de afectat/ă și decizi că e cazul să intervii.
Dacă vei cheltui o bună parte din economiile familiei, asigură-te că ai parte de acceptul partenerului tău!


Capricorn


Deși te simți destul de aglomerat/ă, astăzi vei afla că trebuie să îți faci loc în program pentru încă o activitate. Nu te speria, dacă îți vei fixa un program pe care să îl respecți cu strictețe, te vei descurca și de această dată!

Vărsător


În ultima perioadă nu ai mai făcut atât de multă mișcare, iar lucrul acesta devine din ce în ce mai vizibil. Fă-ți abonament la sala de sport sau de ce nu, cumpără-ți o bandă de alergat pe care să o folosești măcar o dată la două zile. Respectând acest program, rezultatele nu vor întârzia să apară!

Pești


Ziua aceasta va începe foarte bine pentru tine și se va termina excelent! Drept urmare, acum e momentul oportun să inițiezi o afacere nouă ori să deschizi un proiect în care crezi cu adevărat! Prietenii cei mai buni te vor susține, reușind astfel să îți transmită o parte din energia lor!

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod