Horoscop 9 ianuarie: Leul trebuie să facă o schimbare rapid. Atmosferă încărcată pentru Taur

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Din punct de vedere sentimental, această zi se anunță a fi extrem de încordată și dificilă. Practic, tot ce spui va fi folosit împotriva ta de către partener, în încercarea sa disperată de a se impune. Nu te lua la întrecere cu acesta pentru că este orbit de furie! Ideal e să îți măsori cuvintele și să nu răspunzi cu aceeași monedă!

Taur


Atmosfera la locul de muncă este destul de încordată. Chiar dacă ai rezolvat majoritatea sarcinilor, cele rămase încă le dau bătăi de cap colegilor. Totuși, trebuie să le permiți și acestora să demonstreze de ce sunt în stare! Dacă te vei băga peste ei, cel mai probabil că le vei aduce frustrări!

Gemeni


O revedere cu o persoană dragă te va umple de fericire astăzi.
Nu contează prea mult motivul pentru care va întâlniți, important e să găsiți timp unul pentru celălalt și să vă ascultați cu drag! Pe seară, un telefon sau un email primit de la un superior te va forța să te mobilizezi și să pui osul la treabă!


Rac


Dacă nu te-ai confruntat până acum cu lipsa banilor, e pentru că partenerul tău duce greul în relație! Ca mulțumire pentru acest lucru, poți să îi arăți mai multă apreciere! Dacă nu ați făcut-o deja, puteți acum să duceți relația la următorul nivel!

Leu


O alimentație dezordonată și lipsa somnului, își pun amprenta asupra ta. Dacă nu faci o schimbare rapid, în curând organismul tău va ceda! Trebuie să fii mai relaxat/ă și chiar dacă job-ul tău presupune o mare implicare și o atenție deosebită, să îți acorzi momente de respiro!

Fecioară


Nu te-ai integrat foarte bine în colectivul de la locul de muncă, așa că să nu te surprindă că îi vezi tot mai des pe colegii tăi șușotind! Uneori, e necesar să mai discuți cu aceștia și despre alte subiecte, nu doar despre muncă! Altfel, în curând vei rămâne pe dinafară!

Balanță


Din punct de vedere financiar și sentimental, se poate spune că o duci chiar bine.
Cu toate acestea, e loc de îmbunătățit, mai ales dacă ai planuri mari în acest an! Ia-o treptat și nu grăbi lucrurile, altfel totul se poate duce de râpă!


Scorpion


Nu crezi că îi acorzi prea mare atenție unei rude de-a ta? Ba să o ajuți la cumpărături, ba să o iei dintr-o parte și să o duci în altă... Explică-i că ai propriul tău program și nu ești plătit/ă să îi faci astfel de servicii!

Săgetător


Traversezi o perioadă foarte bună din punct de vedere emoțional și poți chiar să visezi la lucruri mărețe: o căsătorie, un copil etc. Păstrează același ritm și nu îți asedia partenerul cu pretenții, mai ales dacă știi cât de mult iubește liniștea! Uneori, din dorința de a avea mai mult, poți pierde tot ce ai strâns până atunci, așa că ai mare grijă!

Capricorn


Chiar dacă nu ai nevoie de sprijin financiar, nu înseamnă că o duci chiar bine din acest punct de vedere.
Practic, ești cumva la limita cu finanțele și de aceea, ești foarte atent/ă atunci când vine vorba de cheltuieli. Fii fără grijă, în curând totul își va reveni la normal!


Vărsător


La locul de muncă te descurci foarte bine, mai ales datorită faptului că iubești ceea ce faci! În schimb, colegii tăi pare că vin deja obosiți la job! Încearcă să îi stimulezi dar dacă nu primești un feedback pozitiv, las-o baltă!

Pești


Nu te bagă acolo unde nu îți fierbe oala! Cel mai bine e să fii rezervat/ă și să oferi sfaturi doar dacă ți se cer. Altfel, vei transmite un mesaj greșit: acela că ești superior/superioară și că ai dreptul să îi dirijezi pe ceilalți!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod