Horoscop 8 decembrie. Săgetător, tratează-i pe ceilalți așa cum ai vrea tu să fii tratat!

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ai multe sarcini de rezolvat la locul de muncă și pentru a nu fi luat/ă la ochi de către superiori, trebuie să dai dovadă de o mai mare implicare. Din fericire, partenerul de viață este mai indulgent cu tine și îți acordă un moment de respiro, astfel încât tu să te poți concentra exclusiv pe job.

Taur


Din punct de vedere emoțional, lucrurile sunt în sfârșit așezate pentru tine. Totuși, nu e încă momentul să îți bombardezi partenerul/a cu pretenții suplimentare pentru că totul se poate întoarce împotriva ta! Lasă timpul să decidă atunci când nu mai știi încotro să o iei!

Gemeni


Ai multe lucruri în comun cu colegii tăi, dar cu toate acestea, vă axați pe diferențe și vă faceți singuri viață mai grea.
N-ar strica să îți schimbi atitudinea și să dai dovadă de mai multă flexibilitate! O să vezi că făcând asta, totul pare mai ușor!

Rac


Dacă ești pasionat/ă de filme ori de teatru, poți să profiți de această zi ca să vizionezi ultimele producții ori, de ce nu, ca să îți cumperi bilet la acestea. Pe seară, sunt mari șanse ca un prieten să te viziteze și să te pună la curent cu ultimele noutăți.

Leu


Dacă deții un animal de companie, o să petreci această zi în jurul acestuia. E posibil să faci o vizită la medicul veterinar ori la farmacie. În tot cazul, o să cheltuiești o sumă de bani, dar pentru sănătatea animăluțului tău, nimic nu e prea scump.

Fecioară


Ești mult prea atent/ă la problemele de la serviciu și uiți să te concentrezi pe viața ta privată.
Din această cauză, rudele tale strâmbă tot mai des din nas și au devenit vehemente la adresa ta. E cazul să faci rapid o schimbare!

Balanță


Dacă tu sau o rudă apropiată are de susținut un examen, e firesc să te simți năpădit/ă de emoții. Totuși, e necesar să îți găseșți echilibrul ca să ai o reprezentație bună ori, după caz, să devii sprijinul de care respectiva persoană are nevoie.

Scorpion


S-ar putea ca în această dimineață să te simți mai slăbit/ă decât de obicei și, din această cauză, să ratezi câteva oportunități unice. Totuși, nu e un capăt de țară, important e să îți revii pe picioare rapid, iar pentru asta trebuie să urmezi sfaturile medicului!

Săgetător


Dă dovadă de mai multă politețe la locul de muncă, mai ales dacă vrei să fii tratat/ă cu respect! Atât timp cât tu nu te implici, cum poți să ai pretenții? Fă ceea ce simți că este corect și ce este în conformitate cu convingerile tale!

Capricorn


Nu uita să te hrăneșți corespunzător și să ai mai multă grijă de tine! Chiar dacă nu ai greutatea ideală, nu e momentul acum pentru diete! În schimb, dacă vei merge mai mult pe jos ori dacă vei petrece 30 de minute pe banda de alergat, rezultatele nu vor întârzia să apară!

Vărsător


Pentru tine, această zi va fi destul de obositoare, mai ales dacă ai început să lucrezi într-un proiect nou.
Concentrează-te doar pe ce ai de făcut, pentru că altfel o să intarzii să faci ce ți-ai propus!

Pești


Crezi că le știi pe toate la locul de muncă? În realitate, lucrurile nu stau chiar așa și chiar este suficient loc pentru perfecționare! De aceea, nu e bine să te amesteci în problemele altora, mai ales dacă nimeni nu-ți cere asta.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod