Horoscop 6 martie: Probleme pe plan sentimental pentru Berbec


Fecioară


Fii foarte atent/ă la alimentație astăzi pentru că te poți alege cu o serioasă indigestie! Ai fost preocupat/ă permanent de ceea ce mănânci, acum de ce ai devenit neglijent? Nu crezi că trebuie să dai dovadă de mai multă responsabilitate?

Balanță


Vei petrece această zi preponderent în afara locuinței, bucurându-te de micile plăceri ale vieții. Soarele timid care iese din nori, o veveriță care coboară din copac pentru a primi ceva de ronțăit... toate acestea sunt lucruri simple pe care, dacă înveți să le apreciezi, o să fii mult mai liniștit/ă!

Scorpion


O vorbă spusă la mânie de către un coleg te va durea teribil.
Totuși, dacă te abții și nu reacționezi în aceeași manieră, îi vei da o lecție mult mai importantă, pe care o va ține minte pentru totdeauna! Atunci când faci astfel de gesturi, demonstrezi, de fapt, cât ești de diferit!


Săgetător


De dimineață, vei începe un proiect nou, în care crezi cu adevărat. Din fericire, cei dragi vor fi alături de tine ca să te încurajeze și ca să îți ghideze pașii. Chiar dacă nu ai neapărat nevoie de asta, tot te simți foarte bine să știi că nu ești singur/ă în astfel de momente speciale!

Capricorn


Dacă ai de rezolvat lucruri mai importante decât să stai la job, cere câteva ore libere de la șeful tău.
Atât timp cât e mulțumit de prestația ta, nu are niciun motiv să te refuze. Totuși, ia în calcul și această variantă, caz în care ar trebui să fii pregătit/ă cu o cerere de concediu!


Vărsător


Ziua aceasta va începe excelent pentru tine, dar treptat o să rămâi fără energie. De aceea, trebuie să îți planifici până în prânz întâlnirile importante, iar seara să o petreci în compania prietenilor. După atâta stres acumulat, sigur îți va prinde bine să râzi alături de ei!

Pești


Învață să te gândești mai mult la bani, mai ales dacă în ultima perioadă ai consumat inutil! Niciodată nu e prea târziu să înveți să faci economii, iar pentru tine acest moment a sosit chiar acum!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod