Horoscop 30 martie: Fecioara se confruntă cu o criză sentimentală

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu vor sta deloc bine pentru tine astăzi. Practic, după o perioadă mai dificilă, o să descoperi că partenerul nu a fost sincer cu tine și a avut permanent un obiectiv ascuns.

Taur


E vremea să pornești o afacere avantajoasă și să îți asumi anumite riscuri! Dispui de mult timp liber și datorită acestui lucru, nu te grăbești deloc atunci când vine vorba de luarea unor decizii importante. Rămâi atent/ă la tot ce se întâmplă în jurul tău și vei avea parte doar de surprize plăcute!

Gemeni


Dacă o parte din colegii tăi primesc laude din partea șefilor, acest lucru nu trebuie să te demotiveze ci din contra, să te determine să le urmezi exemplul și să te transforme într-o persoană mai bună! Din punct de vedere financiar, situația e mai complicată decât pare, așa că nu te implica în probleme care nu te privesc în mod direct!

Rac


O rudă sau un prieten foarte apropiat îți va cere ajutorul astăzi într-o problemă foarte sensibilă.
Dacă e vorba de sănătate, nu trebuie să stai deloc pe gânduri, ci să acționezi instantaneu! Micile tale probleme nu trebuie să îți modifice comportamentul față de persoanele care îți sunt cu adevărat dragi.


Leu


Ai tras prea mult pentru a ajunge sus și, din această cauză, îți e foarte greu să te obișnuiești cu altă perspectiva! Rămâi la fel de luptător/luptătoare și o să vezi că, odată cu trecerea timpului, lucrurile revin la făgașul lor obișnuit!

Fecioară


Te confrunți cu o criză sentimentală și, dacă nu vei apela la ajutorul unui specialist, riști să rămâi singur/ă. Ai spus de foarte multe ori că îți dorești acest lucru, dar parcă acum, când totul pare atât de real, nu mai ești atât de sigur/ă pe tine.
E firesc, te-ai lăsat condus/ă exclusiv de sentimente și ai ignorat complet rațiunea!


Balanță


Dacă vrei să obții mai mulți bani, trebuie să te implici mai mult și să faci anumite compromisuri! Evită să călătorești în această perioadă fiindcă riscul de accidentare este destul de ridicat! Cel mai înțelept e să nu ieși din rutină!

Scorpion


În prima parte a zilei, o să asiști la o ceartă sau la o nedreptatea evidentă care i se face unui prieten. După cum e și firesc, te vei lasă ghidat/ă de emoții și vei interveni, spunând lucruri destul de mari și serioase. N-ar strica să ai alături un prieten care să te mai tempereze!

Săgetător


Încearcă să îți asculți inima, chiar dacă ai mai fost dezamăgit în dragoste! Dacă simți că e momentul să îți asumi anumite riscuri, fă-o fără să privești înapoi.
Timpul va decide dacă ai luat decizia înțeleaptă sau nu!


Capricorn


Dacă te-ai plictisit să faci mereu aceleași lucruri, află că nu ești singur/a! Cu toții devenim victimele propriei rutine, dar partea pozitivă e că poți oricând să obții efecte uriașe cu un minim de efort! Lasă-ți imaginația liberă și nu vei regreta!

Vărsător


Un prieten ori o persoană cu care te-ai înțeles foarte bine în trecut, tocmai a devenit șef. Profită de ocazie că să avansezi profesional și să primești o mărire de salariu! Nu e momentul pentru păreri de rău, orice persoană s-ar fi aflat în locul tău, ar fi procedat identic.

Pești


Încearcă să ai mai multă grijă de propria persoană, mai ales acum când sezonul virozelor e în floare! Urmează sfaturile medicililor și nu uita să te alimentezi și hidratezi corespunzător! Pe seară, e foarte posibil să primești o vizită! 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod