Horoscop 3 mai: Adevărul va ieși la iveală!


Fecioară

Situația ta financiară este din ce în ce mai bună dar asta nu înseamnă că trebuie să te culci pe o ureche. Din contră, trebuie să îți menții vigilența și să eviți cheltuielile inutile! Oricât de mulți bani ai avea, tot vei simți că nu sunt destui!

Balanță

Din punct de vedere sentimental, situația ta nu este tocmai favorabilă. Altfel spus, ai crezut prea mult în spusele partenerului, iar acum ai de suferit din această cauză. Învață ceva din această experiență nefericită!

Scorpion

Încearcă să adopți o atitudine cât mai rezervată, mai ales dacă nu cunoști anumite detalii sensibile legate de situația financiară ori amoroasă a unor colegi! Cel mai bine este să te abții și să intervii doar dacă ți se cere în mod explicit acest lucru!

Săgetător

Starea ta de sănătate lasă de dorit, iar dacă nu vei învăța să îți menajezi organismul, cel mai probabil că vei ajunge din nou pe mâna medicilor! Chiar nu e normal să te implici în toate provocările, trebuie să dedici timp și recuperării! Din fericire, sunt câteva persoane în jurul tău care te vor trezi la realitate, dacă vei risca să pașești alături!

Capricorn

Ziua aceasta va începe cu stângul pentru tine, mai ales dacă ai lăsat treburi nerezolvate la locul de muncă.
Din fericire, după masa de prânz, totul va reveni la normal și vei constata că nu ai avut motive reale de îngrijorare. Dacă ți se va cere să intervii pe lângă o altă persoană, ori să faci un lucru aflat la limita legalității, cel mai bine este să te abții!

Vărsător

Totul va merge ca pe roate pentru tine astăzi! Pornind cu relația sentimentală și continuând cu latura financiară, o să ai parte de mici surprize plăcute. Esențial este să profiți la maximum de tot ceea ce ți se oferă!

Pești

O discuție contradictorie riscă să degenereze astăzi și se poate transforma într-o ceartă destul de serioasă.
Dacă așa vor sta lucrurile, trebuie să îți păstrezi calmul și să nu apelezi la cuvinte jignitoare! Fii fără grijă, în curând vei scăpa de presiunea pe care o simți momentan!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod