Horoscop 3 ianuarie: Scorpionul are nevoie de sânge rece pentru anumite decizii

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Din punct de vedere sentimental, se poate spune că lucrurile merg ca unse pentru tine. Încearcă totuși să îți păstrezi capul cât mai limpede și să nu te lași dus/ă de val! Încă ai aspecte de învățat și de rezolvat, mai ales atunci când vine vorba de compromisuri ori de capacitatea ta de a ierta!

Taur


Unul dintre colegii tăi lansează informații neadevărate despre tine și din această cauză imaginea ta are de suferit. Fă tot ce poți ca să îți recapeți poziția socială!

Gemeni


Ai din ce în ce mai puțini bani și partea cu adevărat dramatică este că salariul tău poate să se micșoreze și mai mult. Dacă nu vei face ceva în această privință, cât de curând vei ajunge la fundul sacului.
Nu te grăbi să mergi la bănci, sunt destui cei care sunt dispuși să te ajute!


Rac


Astăzi o să primești multe sfaturi din partea unor persoane care de fapt nu au cunoștință de respectivul domeniu. Chiar dacă e destul de enervant pentru tine acest aspect, trebuie să înțelegi că nu poți limita dreptul de exprimare al fiecăruia. Lasă-i să vorbească, dar fă doar ce consideri tu că e corect!

Leu


Te descurci foarte bine la școală ori la locul de muncă și datorită seriozității pe care o afișezi tot mai multe persoane vor să îți calce pe urme. Sigur, asta nu înseamnă că trebuie să faci publice toate secretele tale, dar măcar le poți oferi o mostră din comportamentul tău!

Fecioară


Această zi va fi foarte bună pentru tine, mai ales dacă ai de rezolvat câteva treburi urgente în gospodărie.
Reușești să te concentrezi cu ușurință și să îți adaptezi conduita la factorii externi. Spre seară, cineva apropiat îți va face o vizită surpriză iar lucrul acesta te va bucura nespus.


Balanță


Nu te vei simți deloc bine astăzi și nu e exclus chiar să ceri o învoire de la serviciu tocmai din acest motiv. Dacă superiorii vor strâmba din nas, roagă un coleg să te suplinească pentru câteva ore, timp în care să mergi la un medic specialist pentru investigații. Nu uita, sănătatea este cea mai importantă!

Scorpion


Ai mult sânge rece și îți este ușor să iei decizii mai sensibile. Datorită acestei calități, ești favorit/ă atunci când vine vorba de preluarea unei funcții de conducere.
Totuși, nu exagera în această privință și demonstrează că nu ți-ai pierdut doza de umanitate!


Săgetător


După o noapte pierdută, astăzi te concentrezi mai greu la serviciu. Totuși, trebuie să te ridici la nivelul așteptărilor și să dai tot ce e mai bun din tine! Altfel, lumea va începe să te bârfească și treptat să te evite!

Capricorn


Dacă ai impresia că le știi pe toate și că nimic nu te mai poate surprinde, o să ai parte de un duș rece! Iar acesta va veni chiar de la cineva pe care îl considerai prietenul tău! Nu te grăbi să răspunzi cu aceeași monedă, cel mai probabil că vina îți aparține în întregime!

Vărsător


Încă te simți capabil/ă să tranșezi anumite situații cu potențial conflictual, atât în familie cât și la locul de muncă.
Adoptă aceeași atitudine intransigentă vis-a-vis de cei care au greșit! Orice ezitare în aplicarea unei eventuale sancțiuni, va fi folosită împotriva ta!


Pești


Ai foarte mult timp liber la dispoziție și poți în sfârșit să te bucuri de iarnă! Caută o pârtie potrivită și mergi să practici acele sporturi specifice! Chiar dacă vei cheltui o sumă consistentă, măcar la final vei fi mulțumit/ă, și poate chiar mai slab/ă!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod