Horoscop 29 noiembrie: Șanse de cerere în căsătorie în viața Scorpionului

Citește horoscopul zilei și află ce te așteaptă!

Iată ce ți-au pregătit astrele pentru această zi!

 

Berbec


Astăzi te vei întâlni cu niște prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp, iar astrele indică faptul că te vei distra de minune. Entuziasmul tău va adauga o strălucire la orice faci. Sinceritatea ta în abordare este ceea ce te face special/ă.

Taur


Îți vei pune inima și sufletul în orice faci astăzi. Cu toate acestea, pot exista totuși nori întunecați care plutesc peste rezultate. Nu lăsa asta să te deranjeze. Trebuie să continui munca grea pe tot parcursul zilei.

Gemeni


Munca de rutină te plictisește, iar astăzi vei face totul pentru a scăpa de această plictiseală.
Rezultatele, însă, s-ar putea să nu fie atât de vizibile sau mulțumitoare. Doar copiii tăi, dacă ai, te vor salva de tirania rutinei.


Rac


S-ar putea ca astăzi să fii tentat/ă să îți etalezi așa-zisul statul social și financiar. O duci bine, numai că situația se poate întoarce împotriva ta de la prea multă laudă. Păstrează-ți modestia și încearcă să nu cheltuiești mai mult decât obișnuiai.

Leu


Deciziile tale de astăzi nu numai că vor fi corecte, ci și ferme și statornice. Starea ta de sănătate se îmbunătățește. La locul de muncă, lucrurile ar trebui să meargă ca de obicei. Cu toate acestea, astăzi te vei concentra mai mult pe muncă.

Fecioară


Fă o schimbare și încearcă să privești lucrurile din perspectiva unei persoane dragi.
Este bine să fii încrezător/oare, dar excesul de încredere este o chestiune cu totul diferită și... nocivă.


Balanță


Astăzi este posibil să călătorești în interes de serviciu sau de plăcere. Poate fi o zi încărcată la locul de muncă și este posibil să nu te poți concentra atât cât trebuie asupra familiei și problemelor de familie.

Scorpion


Dragostea plutește în aer astăzi și va pluti și o bună perioadă de acum înainte. Ea se strecoară încet în viață, deoarece s-ar putea să dai de cineva special astăzi. Există, de asemenea, șanse de cereri în căsătorie și de întâlniri cu potențiali candidați pentru acest titlu.

Săgetător


Aprecierea pentru toată muncă excelență pe care ai depus-o se materializează într-un bonus substanțial.
Chiar dacă nu duci lipsă de bani, acest câștig suplimentar poate fi de mare ajutor pentru îndeplinirea unui vis mai vechi.


Capricorn


Poți avea succes cu ușurință, dar nu îți încerca prea mult norocul astăzi. Profită la maximum de ziua de azi, deoarece mâine s-ar putea ca lucrurile să se complice. În cercul tău social, îi vei impresiona pe toți cu inteligența și umorul tău.

Vărsător


Astăzi, vei relua legătură cu prieteni sau rude care locuiesc în străinătate. Ești mai sociabil/ă decât de obicei și acest lucru îți va aduce numeroase beneficii astăzi. Spre seară, probabil vei invita pe cineva la cină la tine acasă.

Pești


Astăzi, vei reuși să vezi lucrurile așa cum sunt ele cu adevărat, ceea ce este un lucru deosebit pentru tine. Este puțin probabil să încerci să înoți împotriva curentului astăzi, vei lua lucrurile așa cum sunt pe măsură ce ele vin. 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod