Horoscop 29 martie: Probleme la job pentru Raci. Vărsătorilor le merge bine în dragoste


Fecioară


Dacă ești părinte, cel mai probabil că această zi va fi despre copilul tău. Poate se va simți brusc rău sau va avea nevoie de câteva sfaturi importante. Alocă-ți timpul necesar și lasă deoparte orice altceva! Familia este și va rămâne cea mai importantă pentru tine!

Balanță


Trebuie să ai grijă la remarcile pe care le vei face astăzi fiindcă o persoană din jurul tău se lezează foarte ușor! De aceea, e de preferat să nu vorbești decât întrebat/ă! În plus, lasă-i și pe ceilalți să aibă inițiativa!

Scorpion


Chiar dacă ai scăpat de o boală mai veche, asta nu înseamnă că acum poți să fii mult mai neglijent/ă și să renunți la măsurile de protecție! Din contra, ar trebui ca acestea să facă parte din mediul tău de viață! Pe seară, cel mai probabil că vei participa la un eveniment social, așa că trebuie să acorzi o atenție deosebită felului în care te afișezi!

Săgetător


O discuție în contradictoriu poate degenera astăzi, mai ales dacă ambele persoane implicate sunt și extrem de orgolioase.
Învață ceva din această experiență și adaptează-ți comportamentul, fiindcă urmările nu vor fi plăcute cu siguranță!


Capricorn


Petreci foarte mult timp cu ochii în calculator și dacă tu nu ai grijă de sănătatea ta, cine te aștepți să o facă? Cumpără-ți măcar un ecran de protecție, nu e vorba deloc de o sumă mare, mai ales în raport cu beneficiile pe care ți le poate aduce!

Vărsător


Din punct de vedere sentimental, pare că în sfârșit lucrurile s-au așezat pe făgașul corect.
Totuși, nu trebuie să te bucuri prematur fiindcă vor mai exista situații dificile, important este să le abordezi cu mult calm!


Pești


Dimineața această o să îți găsești cu dificultate ritmul la locul de muncă, așa că e de preferat să rogi un coleg să te înlocuiască, mai ales dacă e vorba de o activitate importantă! Din fericire, după masa de prânz totul va reveni la normal și o să te poți ocupa de ceea ce te interesează cu adevărat!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod