Horoscop 29 februarie: Zi plină de semnificații, lecții și intervenții divine


Fecioară


O viroză mai veche îți va da bătăi de cap și astăzi. Dacă durerile de cap cu care te confrunți devin tot mai sâcâitoare, mergi la medic și roagă-l să îți prescrie ceva mai puternic!

Balanță


Nu te grăbi să acționezi dacă nu ai toate datele! Decât să faci o eroare majoră, mai bine te rezumi doar la activitățile pe care le stăpânești! Pe seară, un grup numeros de persoane te va provoca să faci un lucru ieșit din comun. Cum nu vrei să te faci de râs, o să spui DA, cu entuziasm.
Totuși, rezultatul nu va fi cel vizat de tine!


Scorpion


Din punct de vedere sentimental, lucrurile merg foarte bine pentru tine. Dacă nu ai făcut încă pasul către căsătorie, acum e momentul ideal pentru așa ceva. Asigură-te că dispui de un buget care să acopere cheltuielile cu petrecerea!

Săgetător


Te aglomerezi singur/ă pentru că te implici în foarte multe proiecte. Din fericire pentru tine, sunt câțiva colegi dispuși să îți acorde o mână de ajutor! Nu te încăpățâna să faci totul singur/ă, pentru că îți va fi mult mai greu!

Capricorn


Ca să te liniștești după ziua aglomerată de la job, poți să mergi la piscină sau de ce nu, pur și simplu să te plimbi în parc.
O să te simți mult mai bine în pielea ta după ce vei depune puțin efort fizic! Organismul tău are nevoie de un restart!


Vărsător


Ești mult prea entuziasmat/ă în legătură cu o vacanță ori cu un eveniment la care urmează să participi. Trebuie să acționezi cu răbdare pentru că se mai pot întâmpla multe până la acel moment! Pe seară, un telefon primit la o oră târzie te va scoate din zona de confort și te va agita peste măsură.

Pești


În ultima zi calendaristică de iarnă, trebuie să ieși puțin din rutină și să acorzi o atenție deosebită felului în care te prezinți! Prea mult ai stat ascuns/ă în locuință, iar acum te temi de cele mai simple interacțiuni! Mergi la salon, la masaj și la cumpărături! Chiar dacă vei cheltui o mică avere, te vei simți mult mai bine apoi!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod