Horoscop 28 februarie: Balanța trebuie să rămână cu picioarele pe pământ


Fecioară


O rudă foarte apropiată are nevoie de ajutorul tău. Poate fi vorba de un sprijin financiar sau de un sfat într-un domeniu mai sensibil. Lasă orice altceva deoparte și concentrează-te ca să îi fii cu adevărat alături!

Balanță


Dacă ai de susținut un examen ori un interviu, e firesc să fii cuprins/ă de emoții. Totuși, nu trebuie să devină un stres constant pentru tine! Este foarte important să rămâi cu picioarele pe pământ și să nu permiți vreunui factor extern să îți modifice comportamentul!

Scorpion


O să primești laude și aprecieri din partea șefilor, iar lucrul acesta va conta enorm pentru tine.
Tot timpul ai crezut că munca ta este cumva neimportantă, dar acum te convingi de contrariu! Ține-o tot așa!


Săgetător


Te vei confrunta și astăzi cu dureri de cap ori de stomac și, dacă acestea nu vor înceta, trebuie să mergi la medic! Nu te teme de această întrevedere, la final o să fii mult mai luminat/ă și îți vei putea răspunde singur/ă la anumite întrebări!

Capricorn


Învață să te gândești mai mult la tine! Sigur, dacă ești părinte e firesc să îți neglijezi uneori propria persoană, dar dacă vei face o obișnuință din asta, o să se instaleze frustrarea.
Roagă-ți rudele să te suplinească măcar pentru câteva ore, ca să reușești să te încarci mental!


Vărsător


Ai multă răbdare cu ceilalți, dar astăzi chiar și tu vei fi scos/scoasă din sărite! Cel mai mult te deranjează nedreptatea evidentă, iar astăzi o să asiști la o astfel de scenă. Cum îți va fi greu să stai deoparte, cel mai probabil se va isca un conflict, dar din fericire nu va fi vorba de ceva grav!

Pești


Petreci foarte mult timp în interiorul locuinței și, din această cauză, ai probleme atunci când trebuie să socializezi cu persoane noi.
Fii încrezător/încrezătoare în forțele proprii și mizează pe naturalețe!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod