Horoscop 26 septembrie: Totul se poate întoarce împotriva Săgetătorului

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua de astăzi va fi una plină, deoarece vei primi sarcini în plus sau sarcini noi la locul de muncă. Nu te speria de gândul că nu vei face față, deoarece le vei demonstra tuturor de ce ești capabil/ă.

Taur


Marțea aceasta va fi una norocoasă pentru tine, deoarece vei primi o veste minunată din partea unei rude. Fie vine cu o propunere grozavă pentru tine, fie îți va oferi o sumă de bani consistentă.

Gemeni


Ziua de astăzi va fi liniștită, cel puțin la locul de muncă. Pe frontul amoros, însă, se anunță unele turbulențe. Ai grijă să comunici deschis cu partenerul/a de viață și, astfel, neînțelegerile vor fi evitate.

Rac


Dacă pe plan amoros lucrurile merg extraordinar pentru tine, nu același lucru se poate spune și în ceea ce privește banii.
Ai grijă să faci unele economii acolo unde se poate, deoarece te așteaptă zile mult mai rele.


Leu


Nu o duci deloc rău, știi asta? Se pare că uiți să apreciezi și să te bucuri de ceea ce ai, dar astăzi cineva îți va deschide ochii. Este vorba despre o persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme și în care ai mare încredere.

Fecioară


Ești fericit/ă și împlinit/ă pe plan personal, însă nu același lucru se poate spune și despre cariera ta. Simți că te-ai plafonat și nu vezi altă direcție pentru ține în viitor. Încearcă să ieși și să socializezi mai mult, deoarece doar așa vei da de oportunități noi.

Balanță


Ești tot mai trist/ă și mai plictisit/ă pe zi ce trece, însă nici nu iei măsuri pentru a schimba ceva.
Te complaci în această situație și îți place să îți plângi de milă. Din fericire, cineva îți va da astăzi o palmă care te va trezi la realitate.


Scorpion


Încearcă să nu mai fii atât de dur/ă cu persoana iubita, și nici cu colegii de serviciu. Atitudinea ta este nepotrivită și injustă față de cei pe care îți verși nervii. Dacă ai unele frustrări sau probleme personale nerezolvate, ocupă-te singur/ă de ele!

Săgetător


Nu te certa cu persoana iubită astăzi, deoarece totul se va întoarce împotriva ta. Orice spui va fi atent analizat și rezultatul nu va fi cel pe care ți-l dorești.
Dacă ai ceva să îi transmiți partenerului/ei, fă-o în cel mai elegant mod cu putință.


Capricorn


Nu te baza pe nimeni astăzi, indiferent cât de multă încredere ai avea în acea persoană. Fă totul pe cont propriu, cât mai discret cu putință și situația va fi sub control. De asemenea, dacă ești tentat/ă să dezvălui un secret personal, astrele te sfătuiesc să mai aștepți ceva timp.

Vărsător


Încearcă să te ții de cuvânt astăzi, indiferent de provocările și greutățile pe care le întâmpini de-a lungul zilei. Chiar dacă ești tentat/ă să renunți la unele planuri, nu îi dezamăgi pe cei care te așteaptă cu brațele deschise.

Pești


Persoana iubită te va surprinde neplăcut cu o vorba sau o schimbare de planuri de ultim moment.
Încearcă să nu te superi și să nu exagerezi cu reproșurile. E suficient să îi spui ce te-a deranjat și să speri că nu o va mai face.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod