Horoscop 26 martie: Taurului îi merge bine în dragoste


Fecioară


Vei descoperi astăzi că o persoană apropiată se află în impas și are nevoie de tine pentru a depăși momentul dificil. Chiar dacă nu ai foarte mulți bani, tot trebuie să faci un compromis și să renunți la anumite proiecte. Din fericire, partenerul tău este destul de înțelegător din acest punct de vedere!

Balanță


Timpul nu va fi deloc de partea ta astăzi și s-ar putea chiar să te dai degeaba peste cap încercând să faci altora pe plac! Cel mai bine e să îți urmărești propriul interes și să te preocupi de familia ta!

Scorpion


Vei descoperi astăzi că partenerul tău a făcut anumite erori majore în trecut, iar asta te va determina să îți schimbi complet atitudinea față de acesta.
Nu trebuie să fii indulgent/ă decât dacă ești convins/ă de intențiile sale bune! Altfel, riști să îl încurajezi în această direcție.


Săgetător


Nu te grăbi să faci anumite achiziții majore! Trebuie să analizezi bine piața și să decizi în consecință! Pe plan sentimental, lucrurile sunt destul de așezate pentru tine. Nu e cazul să faci modificări!

Capricorn


S-ar putea să te confrunți cu dureri de cap astăzi, iar lucrul acesta te va împiedica să îți atingi potențialul maxim la locul de muncă.
Totuși, nu trebuie să te îngrijorezi, după masa de prânz o să te simți mult mai bine și cu mai multă energie!


Vărsător


Dacă ai lăsat treburi nerezolvate la serviciu, e firesc să fii mai îngrijorat/ă decât de obicei. Cu toate acestea, nu trebuie să te concentrezi doar pe acest aspect al vieții tale, ci să existe un fel de echilibru! Nu ar trebui ca în anumite zile să te ocupi doar de familie iar în altele doar de job, le poți face foarte bine simultan!

Pești


Vei intra astăzi într-un dialog nepotrivit cu unul dintre colegii tăi. Chiar dacă nu ești obișnuit/ă să întorci vorba ori să ridici tonul, astăzi o vei face pentru că doar așa te poți impune! Din păcate, pe seară, o să îți verși năduful și frustrările pe o persoană care chiar nu are nicio vină.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod