Horoscop 24 ianuarie: Ziua lecțiilor: unele mai simple, altele mai dureroase


Fecioară


Un coleg binevoitor îți va oferi o informație prețioasă astăzi. Chiar dacă tu te temi să îți asumi anumite riscuri, trebuie să știi că ai tot ce trebuie ca să te descurci și în afara zonei de confort! Dacă îți vei pierde puțin controlul, nu se va întâmpla o tragedie, ci din contra, se pot ivi ocazii unice!

Balanță


Nu trebuie să te implici în probleme care nu te privesc direct! Oricât de greu îți este să te abții, e necesar să o faci! Altfel, ceilalți vor considera că ai un interes ascuns și tocmai din această cauza vor începe să se ferească de tine!

Scorpion


Nu ignora problemele medicale, chiar dacă pare a fi vorba de ceva simplu! Sănătatea este cel mai de preț lucru și, dacă tu nu ai grijă de propria persoană, cine altcineva crezi că se va preocupa de tine?

Săgetător


Profită de această zi liberă ca să mergi la teatru/cinema alături de familie! Făcând asta, vei descoperi cât de distractive pot fi rudele tale și vă veți apropia cu adevărat! Pe seară, puteți să invitați câțiva prieteni pe la voi și să încercați un joc de societate nou!

Capricorn


Nu te teme să îi ceri mai multă implicare partenerului tău! Relația de iubire presupune și anumite compromisuri, iar dacă doar o persoană le face, inevitabil vor apărea frustrări.

Vărsător


Trebuie să fii foarte atent/ă la vorbele pe care le vei rosti astăzi pentru că persoanele din jurul tău se lezează foarte ușor! Sigur nu îți dorești să fii greșit interpretat/ă și să tragi ponoasele de pe urma unei neglijențe pe care o considerai minoră!

Pești


Dispui de suficiente resurse financiare ca să îți satisfaci nevoile imediate.
Totuși, ceva îți lipsește și, din această cauză, ești mai mereu abătut/ă. Poate că acum vei înțelege odată pentru totdeauna că banii nu înseamnă totul!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod