Horoscop 23 mai: Gemenii trebuie să-și asculte instinctul în viața amoroasă!

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!
Berbec

Petreci foarte mult timp în fața calculatorului și din această cauză, încep să apară și durerile de cap legate de afecțiunile oculare. Mergi rapid la un medic specialist și de ce nu, investește într-un ecran sau în ochelari de protecție. Această cheltuială își va dovedi utilitatea mai târziu!

Taur

Vei cheltui foarte mult astăzi și din această cauză, o să primești reproșuri din partea jumătății tale. Este important să porți un dialog cu respectiva persoană și de ce nu, să îi urmezi indicațiile! E evident că ești ușor de influențat și pentru a nu afecta bugetul familiei, mai bine te abții de la luarea unor decizii!

Gemeni

Ascultă-ți instinctul, mai ales atunci când vine vorba de viața amoroasă! Chiar dacă ești obișnuit/a să îți iei măsuri de precauție, uneori nu poți face acest lucru și e necesar să îți asumi anumite riscuri! Fă-o fără să stai prea mult pe gânduri, e necesar să fii mult mai spontan/a!

Rac

Ești supus/a unei presiuni imense la locul de muncă și din această cauză, starea ta de sănătate are de suferit.

Urmează exemplul colegilor tăi mai în vârstă și nu te mai implica în problemele care nu te privesc în mod direct! Nu uita, ceea ce nu știi, nu te poate afecta!

Leu

Situația ta financiară începe să se redreseze treptat și după o perioadă mai dificilă, poți în sfârșit să îți îndrepți atenția și către diverse oportunități de distracție și relaxare. O bună idee poate fi să îți alegi concediul într-o destinație exotică și să încerci preparate sau activități specifice zonei în care mergi!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
22 Mai 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod