Horoscop 22 august: Capricornul e măcinat de gândul fostei iubiri. Taurul ar putea fi sabotat

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă ai acea legătură specială cu cineva, nu îl lăsa să plece! Fii cât mai deschis/ă față de acea persoană și spune-i atât ceea ce te nemulțumește, cât și ceea ce apreciezi. Dacă ești singur/ă, te bucuri de atenția unui Leu.

Taur


O călătorie de care erai foarte încântat/ă ți-ar putea cauza stres. Respiră adânc și concentrează-te pe aspectele pozitive. În ceea ce privește banii și cariera, ai grijă cu oamenii care încearcă să îți fure gloria!

Gemeni


Un coleg de serviciu poate întâmpina dificultăți astăzi. Dacă îl poți ajuta, atunci fă ce poți.
Gestul tău va fi foarte apreciat. În ceea ce privește sănătatea, încearcă să eviți mofturile. O abordare realistă este tot ce este necesar.


Rac


Suișurile și coborâșurile ne fac pe toți oameni în adevăratul sens al cuvântului. Nu lăsa micile piedici să te răpună psihic, ai nevoie de un moral tare pentru a te ajuta atât pe tine, cât și pe ceilalți.

Leu


Nu îți fie teamă să mergi la întâlniri. Dacă ești înnebunit/ă după cineva, spune-i acest lucru persoanei respective! Folosește-ți timpul cu înțelepciune atunci când îți planifici o călătorie.
Dacă oamenii au idei diferite, atunci fă compromisuri!


Fecioară


Lumea este mereu de partea ta. Ia în considerare doar părerea unora, deoarece nu toți îți vor binele. Modul în care percepem sentimentele altora poate să nu fie întotdeauna cel real.

Balanță


Profită de această seară pentru a elimina stresul și a-ți limpezi mintea. Gândurile pot fi consumatoare, dar a învață cum să le stopezi este important pentru a avea o sănătate mintală bună.

Scorpion


Dacă este necesar, mergi împreună cu partenerul/a la terapie de cuplu, astfel încât să va puteți rezolva problemele într-un mod sănătos și constructiv.
Dacă ești singur/ă, vei avea o zi frumoasă plină de flirturi ocazionale.


Săgetător


Vei avea mult noroc în dragoste, dar și la bani. Colegii și șeful tău te admiră pentru dăruirea ta. Continuă să muncești tot așa și vei face multe progrese în cel mai scurt timp. Ai grijă la sănătate!

Capricorn


Dacă te gândești atât de mult la fostul sau fosta, atunci ar fi mai bine dacă i-ai trimite un mesaj. Poate ai nevoie să lămurești ceva înainte de a putea merge mai departe. Astrele îți trimit energie bună și poți avea noroc la bani.

Vărsător


Ai vreun plan astăzi? Fă ceva care să fie distractiv pentru tine și numai pentru tine! Bucură-te de zi fără să implici pe nimeni, e necesar ca din când în când să fii doar tu cu tine.

Pești


Nu vei avea parte de cea mai bună zi cu partenerul/a de viață, dar va fi o zi totuși liniștită pentru voi doi.
La locul de muncă trebuie să fii foarte atent/ă astăzi, deoarece cineva ar putea încerca să te saboteze.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod