Horoscop 21 martie: Timpul va fi inamicul Săgetătorilor în această zi


Fecioară


Te vei întâlni astăzi cu o veche cunoștință din adolescență. Chiar dacă programul tău era ocupat, o să reușești să îți faci timp și pentru o discuție cu respectiva persoană! Încearcă să zâmbești mai mult și să nu mai fii atât de încordat/ă!

Balanță


Ziua va începe destul de dificil pentru tine. Cu toate acestea, nu ai niciun motiv real de îngrijorare. După masa de prânz, programul tău va fi mult mai relaxat și o să îți organizezi timpul rămas după bunul plac.
Încearcă să incluzi în el măcar 30 de minute de activități fizice!


Scorpion


Un partener comercial îți va face o ofertă extrem de avantajoasă. Oricât de tentant ar părea totul, nu trebuie să te grăbești și să iei decizii emoționale! Analizează toate aspectele posibile și încearcă să privești din mai multe unghiuri! De cele mai multe ori, e util să ai o perspectivă diferită!

Săgetător


Timpul va fi cel mai mare inamic al tău astăzi! E esențial să îți păstrezi calmul și să nu începi mai multe proiecte deodată! Încearcă să duci la bun sfârșit câteva, în loc să rămâi blocat/ă și, mai rău, să îi lași și pe ceilalți cu ochii în soare!

Capricorn


Oricât de mult ai încerca, nu reușești să obții rezultate mai bune la locul de muncă.
Din păcate pentru tine, ai colegi care au un randament mai bun și care știu să intre pe sub pielea clienților. Încearcă să împrumuți măcar o parte din tehnicile lor de persuasiune! Compania, cu siguranță, va avea de câștigat!


Vărsător


Riscul de a te accidenta astăzi este destul de ridicat. Așadar, trebuie să fii mai precaut/ă decât de obicei și să nu încerci nimic nou! Chiar dacă îți va părea simplu la prima vedere, cu siguranță există un aspect pe care nu îl cunoști și care îți va da serioase bătăi de cap!

Pești


Dimineața aceasta îți va oferi multiple posibilități.
Poate fi vorba de creșterea veniturilor sau de primirea unei invitații de petrecere a timpului liber. În orice caz, vei fi mult mai bucuros/bucuroasă la finalul zilei și îți vei face multe planuri!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod