Horoscop 2020. Cum stai cu dragostea anul acesta, în funcție de zodia ta

Descoperă care va fi situaţia ta amoroasă în 2020 şi vezi ce poţi face pentru a o îmbunătăţi!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Anul 2020 va veni cu schimbări pentru tine pe acest plan, aşadar este foarte important să le îmbrăţişezi cu inima deschisă.

Chiar dacă acestea îţi pot părea tragice la început, pe parcurs se vor dovedi a fi cel mai bun lucru care ţi se poate întâmpla. Dacă eşti implicată într-o relaţie, cel mai probabil vei ajunge la concluzia că ai acceptat prea multe până acum şi că ai dreptul să fii fericită. Vei începe un nou capitol al vieţii tale amoroase, care deşi nu va fi strălucitor încă de la început, va cunoaşte succesul de la jumătatea anului încolo. Astrele te sfătuiesc să încerci pe cât posibil să nu mai repeţi greşelile din trecut, altfel ai putea risca să rămâi într-o relaţie toxică. Dacă eşti singură, dar cauţi să îţi schimbi statutul pe plan sentimental, este vital să îţi faci mai mult timp pentru socializare, distracţie şi aventuri cu oameni noi.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Anul acesta te găsește mai curajoasă și mai hotârâtă să fii fericită, astfel încât să ai puterea de a renunța la tot ce nu îți face bine.

Astrele te sfătuiesc să te concentrezi mai mult pe rezolvarea problemelor cu care te confrunți la momentul actual, pentru a putea avea succes pe acest plan. E necesar să fii mai selectivă referitor la cercul tău social și să nu te încrezi în oricine, în special dacă ești singură și disponibilă emoțional. Problemele externe ar putea să îți afecteze într-o oarecare măsură viața de cuplu, de aceea se recomandă prudență din partea ta. Atât timp cât lași grijile la ușă atunci când ajungi acasă, totul va fi bine și pentru tine, și pentru partenerul tău, copii sau oameni dragi. Anul 2020 e prilejul perfect de a renunța la lucrurile sau oamenii care nu îți influențează pozitiv viața.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Problemele sentimentale te vor ocoli anul acesta, cel puțin cele grave.

Atât timp cât între tine și partenerul de viață există o comunicare constantă și sinceră, relația voastră nu are cum să dea înapoi. Nu te împotmoli în diferențele de opinie dintre voi, pentru că acest lucru vă ajută să învățați unul de la celălalt și să vă îmbunătățiți. Vei reuși să acorzi atenție și prietenilor și vieții de familie sau de cuplu în egală măsură, ceea ce te face să fii un fel de eroină în ochii multora. Dacă ești singură, e posibil să pici în capcana unui admirator care se va dovedi a fi nedemn de tine. Dezamăgirea va fi mare, dar vei privi toată această poveste drept o lecție de viață din care ai multe de învățat. Indiferent de prima impresie pe care ți-o lasă oamenii nou apăruți în viața ta, astrele te sfătuiesc să lași timpul să decidă cine merită sau nu să rămână lângă tine.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Încă de la începutul anului vei avea parte de unele provocări pe plan sentimental.

Dacă ești implicată într-o relație serioasă, tu și partenerul tău veți avea numeroase confruntări din cauza faptului că nu mai aveți încredere unul în celălalt. Începeți să vă bănuiți reciproc de infidelitate, de lipsa sincerității sau de indiferență. Trebuie să ajungeți la un numitor comun sau să puneți capăt relației. Poate părea o tragedie, însă pe cât de repede au intrat unele persoane în viața ta, pe atât de repede pot și ieși. Nu e necesar să tragi de ceva ce nu funcționează doar pentru că îți e teamă sau pentru că a devenit o obișnuință. Vor dispărea mulți oameni din viața ta, dar nu ar trebui să fii tristă. Selecția va fi naturală, cei care nu îți seamănă nu au ce căuta lângă tine, așadar nu trebuie să îi regreți. Poți simți dezamăgire la început, însă pe parcurs vei realiza că fără ei ești mult mai fericită!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Leu(22 iulie - 22 august)

Anul 2020 va fi un an în care vei învața multe lucruri în ceea ce privește dragostea.

Fie că ești singură sau nu, lecțiile ți se vor preda și, de acolo, totul depinde doar de tine. Cumva, tot ce vei trăi în această perioadă te va pregăti pentru ce va urma. Vei reuși să te îmbunătățești ca om și să îi oferi celui de lângă tine ceea ce merită, dar fără să uiți de propria-ți fericire. Nu vor exista evenimente notabile, riscul de divorț, despărțire sau căsătorie fiind foarte scăzut. Vei fi foarte atentă la cuplurile din jurul tău și receptivă la sfaturile pe care le primești de la persoanele cu mai multă experiență de viață decât tine, toate acestea îmbunătățindu-ți viața de cuplu.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În prima parte a acestui an, relația în care ești implicată va fi pusă la încercare din cauza unor probleme externe.

Chiar dacă apariția lor nu poate fi împiedicată, atât tu, cât și partenerul de viață sunteți responsabili pentru gestionarea lor. Nu va fi ușor, dar va fi ocazia perfectă de a vă da seama dacă sunteți sau nu făcuți unul pentru celălalt. Cel mai probabil veți trece testul. Dacă te-ai despărțit de curând de partenerul de viață, îți va fi destul de greu să te mai atașezi de altcineva prea curând. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să încerci să lași trecutul în urmă nu pentru că acest lucru te împiedică să iubești din nou, ci pentru că te face să îți pierzi încrederea în tine și te distruge psihic. Spre final de 2020, apele se liniștesc, problemele dispar, armonia revine în cuplu și începi să te deschizi către noi experiențe amoroase. Încă nu e totul roz, dar va fi cât de curând!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Anul 2020 este un an blând pentru tine în ceea ce priveşte dragostea.

Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil îţi vei dori s-o duci la următorul nivel. Nu îţi va ieşi din prima, în special dacă partenerul de viaţă este mai preocupat de carieră decât de viaţa împreună. Nu se pune problema că nu îşi doreşte, numai că a pierdut acest aspect din vedere datorită faptului că lucrurile merg atât de bine între voi. Dacă te-ai implicat de curând într-o relaţie sau intenţionezi să o faci, lasă-te purtată de val şi nu încerca să acţionezi ca la carte. Cu cât te porţi mai natural, cu atât vei fi mai fericită în dragoste. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să îţi ţii viaţa privată departe de ochii curioşilor, iar discuţiile intime dintre tine şi iubit să rămână doar între voi.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă prima parte a anului va fi liniștită pentru tine pe plan sentimental, nu același lucru se poate spune despre ultimele luni din 2020.

Începând de la finalul lui august, relația dintre tine și partener intră în zona neîncrederii. Lipsa de comunicare vă poate afecta, chiar dacă nu există motive reale pentru care să fii sceptică cu privire la fidelitatea partenerului. De asemenea, nativele singure au toate șansele să se implice într-o nouă relație. Și în acest caz, sinceritatea joacă un rol foarte important. Aproape la granița dintre 2020 și 2021, apele se liniștesc și, împreună cu partenerul de viață, găsești calea corectă spre o relație sănătoasă. Ca sfat general, astrele îți recomandă să nu te lași influențată de cei din jurul tău și să nu le permiți acestora, chiar dacă îți sunt apropiați, să se implice în viața ta intimă!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În acest an ar trebui să acorzi mai multă atenție vieții tale sentimentale.

Chiar dacă între tine și partenerul de viață nu există probleme majore, este important să te axezi pe prevenție. Vor apărea confruntări sporadice, însă diferențele de opinie sau de personalitate ajută la dezvoltarea voastră ca și cuplu. Dacă reușiți să puneți punct discuțiilor atunci când trebuie, înseamnă că veți reuși și să găsiți soluții favorabile pentru amândoi. În cazul în care ești singură, ultimele luni ale anului îți pot scoate în față o persoană destul de interesantă, față de care vei simți o atracție imediată. Dar, în ciuda dorinței tale de a te așeza la casa ta, această relație nu poate fi decât una pasageră. Astrele te sfătuiesc să lași totul în voia Universului, fără să îți faci scenarii și speranțe deșarte!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este un an bun pentru flirt și jocuri amoroase, cu mențiunea că trebuie evitate situațiile periculoase sau interzise.

Dacă ești singură, majoritatea încercărilor de a te implica într-o relație serioasă vor eșua, dar vei învăța multe despre dragoste în tot acest timp. Lecțiile primite te vor pregăti pentru viitor și te vor apropia de stabilitatea amoroasă după care tânjești. Dacă ești implicată într-o relație de lungă durată, e posibil să te confrunți cu monotonia în cuplu. Din fericire, atât tu, cât și partenerul de viață sunteți dispuși și deschiși către experiențe noi. Astrele te sfătuiesc să încerci să îți îmbunătățești metodele de comunicare. Pentru început, fii mai răbdătoare și încearcă să îl asculți cu adevărat pe cel de lângă tine. 
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Anul 2020 începe timid în ceea ce privește dragostea.

Dacă ești implicată într-o relație de lungă durată sau ești căsătorită, atmosfera dintre tine și partener va fi liniștită, fără prea mari schimbări față de ultimele luni ale anului precedent. Se poate spune că vei găsi echilibrul perfect pentru ca relația să evolueze armonios. Tu și el formați echipă unită, astfel că vă ajutați reciproc atunci când aveți nevoie și scoateți tot ce e mai bun unul din celălalt. Tot ce se petrece pe parcursul acestor luni dovedește că v-ați maturizat emoțional. Pe de altă parte, dacă ești singură, există riscul să îți faci speranțe prea mari cu privire la o persoană pe care o placi. Cazi ușor în capcanele celor care vor să te cucerească, crezând că scopul lor coincide cu scopul tău. Șansele să îți întâlnești perechea potrivită sunt destul de mici, dar nu trebuie să renunți la căutare!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Pești(19 februarie - 20 martie)

2020 vine cu mari provocări pentru tine pe plan sentimental.

Chiar dacă în primele luni ale anului nici nu bănuiești ce urmează să se întâmple și crezi că lucrurile sunt sub control, situația se va schimba dramatic din iulie încolo. Se anunță dezamăgiri, infidelități, minciuni și despărțiri, în special în cazul cuplurilor de lungă durată. Va fi o perioadă grea, dar vei lua deciziile corecte. Astrele te sfătuiesc să îi elimini din viața ta pe cei care te trag în jos, care te fac să suferi și alături de care nu poți evolua în direcția dorită. Cu toate acestea, este foarte important să nu te închizi în tine, ci să lași deschisă poarta spre inima ta. Chiar dacă e perfect normal să îți pierzi încrederea în oameni, la fel de normal este să îți și revii după un timp rezonabil. Indiferent dacă erai singură dinainte sau ai devenit celibatară pe parcursul anului acesta, cu siguranță ai nevoie de liniște pentru a-ți da seama ce vrei pe mai departe.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod