Horoscop 20 martie: Planuri date peste cap pentru Vărsători


Fecioară


Vei descoperi astăzi că ai făcut anumite greșeli față de partenerul tău. Din fericire, nu e vorba de ceva atât de grav care să nu poate fi rezolvat! Păstrează-ți optimismul, nu va exista o ceartă serioasă între voi din acest punct de vedere!

Balanță


Ca să te relaxezi după această săptămână dificilă, ar trebui să renunți la factorii generatori de stres! Uită de supărările pricinuite de colegii răutăcioși, e vorba doar de invidie! Când se vor convinge că nu te pot atinge cu remarcile, vor înceta să te mai provoace!

Scorpion


Toate vor merge ca pe roate pentru tine! Din fericire, te descurci foarte bine din punct de vedere financiar și amoros! Ține-o tot așa și vei avea doar de câștigat!

Săgetător


E posibil să primești critici din partea șefilor în cursul acestei zile.
Nu te impacienta din acest punct de vedere, e absolut firesc ca lucrurile să funcționeze în această manieră! În tot cazul, e clar că nimeni nu are ceva personal cu tine!


Capricorn


Unul dintre prietenii tăi din copilărie (dar cu care nu ai mai comunicat de ceva timp), își dorește să reluați legătura. Dacă ești convins/ă că are intenții ascunse, e mai bine să te faci că plouă! Vei evita astfel o situație stânjenitoare pentru ambele părți!

Vărsător


Sunt mari șanse ca planurile tale să fie date peste cap din cauza vremii.
Dacă nu aveai programat ceva important, nimeni nu va avea de suferit! Totuși, pentru activitățile care îți permit acest lucru, încearcă să le programezi în interior!


Pești


Ziua această va fi cu adevărat distractivă pentru tine și îți va oferi câteva amintiri prețioase. Imortalizează-le pentru că, peste o vreme, vei dori să le revezi!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod