Horoscop 20 februarie: Ziua cea mare pentru Pești!

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă ești implicat/ă într-o relație pe termen lung, atunci astăzi ar putea fi ziua în care vei aborda subiecte mai serioase, cum ar fi căsătoria și copiii. Dacă ești singur/ă, din păcate, vei fi respins/ă atunci când flirtezi cu cel/cea pe care îl/o placi.

Taur


În ceea ce privește banii, energia bună te înconjoară astăzi, indiferent unde te afli sau ce faci. Singurul lucru care te împiedică să fii complet mulțumit/ă este faptul că nu obții o promovare din cauza perfecționismului tău dus la extrem.

Gemeni


Trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta mentală. Vorbește cu oamenii despre problemele tale și fii mai deschis/ă despre ele în general.
Nu-ți fie frică să ceri ajutor, este foarte important pentru tine să o faci!

Rac


Există unele emoții neclare în capul tău, dar, în general, te simți optimist/ă. Astrele te sfătuiesc ca astăzi să suni un membru în vârstă al familiei pe care îl iubești.

Leu


S-ar putea ca partenerul/a de viață să aibă așteptări prea mari de la tine. Dacă te regăsești în această situație, trebuie să îi spui ce crezi. De asemenea, fii deschis/ă către locuri și oameni noi, te vor ajuta să crești ca persoană.

Fecioară


În ceea ce privește munca, nu-ți vinde abilitățile pe bani puțini. Știi ce faci și de ce ești capabil/ă și trebuie să începi să crezi mai mult în tine.
Chiar dacă este încă frig afară, alergarea te va ajuta atât fizic, cât și psihic. Îți vei limpezi mintea.

Balanță


Va fi o zi în care vei fi supus/ă mai multor teste, diverse teste. Cel mai probabil te vei simți epuizat/ă emoțional la finalul acestei zile și nu vei putea face nimic ca să eviți acest lucru.

Scorpion


Dacă ești într-o relație de lungă durată, ar fi grozav dacă ați face ceva interesant astăzi. De asemenea, e o idee grozavă să planifici o călătorie romantică cu persoana iubită. Dacă ești singur/ă, fă o mică excursie cu cel mai bun prieten al tău.

Săgetător


În adâncul sufletului, ești unul dintre cele mai amabile zodii și, din anumite motive, parcă ți-e frică să le arăți oamenilor asta, deoarece crezi că s-ar putea să-și bată joc de tine, să profite de tine.
Uneori ar trebui să-ți asumi acest lucru!

Capricorn


În ceea ce privește banii, norocul este de partea ta, așa că fă ceva neobișnuit astăzi! În ceea ce privește cariera, trebuie să iei o pauză. Totul devine prea mult pentru tine astăzi. Nu-ți asuma mai mult decât poți duce!

Vărsător


Astăzi te vei simți mai bine și mai puțin singur/ă. Este grozav, înconjoară-te fie de familie, fie de prieteni și totul va fi bine din punct de vedere emoțional. Nativii care au un zbor cu avionul astăzi, ar putea întâmpina unele obstacole pe aeroport.

Pești


Afecțiunea și pasiunea sunt două lucruri care îți pot repara relația în acest moment.
Nu-ți fie teamă să îți arăți sentimentele! Dacă ești singur/ă, astăzi vei vorbi cu persoana aceea pe care o placi în secret. Poate îi dai câteva indicii în acest sens!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod