Horoscop 20 aprilie: Săgetătorii se gândesc la căsătorie

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Astăzi, sănătatea ta nu va fi extraordinară. S-ar putea să te simți stresat/ă și acesta ar putea fi motivul pentru care nu te simți atât de bine. Încearcă să iei lucrurile așa cum sunt, deoarece câteodată nu poți decât să accepți!

Taur


Idei mari, proiecte mari și lucruri mari sunt îndreptate spre tine. Vei simți multă bucurie în suflet astăzi. Este o zi de bun augur, o zi excelentă pentru a încheia orice tranzacții și a semna documente importante.

Gemeni


Sentimentul de satisfacție va transforma această zi într-o zi bună în ceea ce privește situația ta financiară.
Astrele te sfătuiesc să ai mai multă grijă de sănătatea ta, deoarece problemele te pândesc după colț.


Rac


Dacă ai trecut printr-o decepție amoroasă, astrele te sfătuiesc să fii prudent/ă și să nu te arunci prea repede în noi aventuri. Deși este greu, continuă să rămâi pozitiv/ă, deoarece urmează zile mai bune.

Leu


Nu-ți plânge de milă! Încearcă, în schimb, să-ți controlezi emoțiile prin încredere de sine și determinare. Te simți excesiv de sensibil/ă și le răspunzi celorlalți în moduri neașteptate.

Fecioară


Există o mare problemă în relația ta și aceasta este necinstea.
Fii corect/ă cu partenerul/a de viață și spune-i ce se întâmplă. Dacă ești singur/ă, s-ar putea să-ți dorești să ieși în oraș și să îți faci de cap.


Balanță


Dacă ești șomer/ă, s-ar putea să primești o ofertă grozavă astăzi. Este timpul să îi arăți noului tău șef de ce ești capabil/ă. În ultima perioadă, nu ai mâncat corect și începi să simți consecințele acestui lucru.

Scorpion


Te simți bine și stabil/ă, în ciuda situației în care te afli. Fă tot posibilul pentru a menține acest sentiment pe tot parcursul zilei. Dacă ai un drum de făcut, astăzi este cea mai bună zi pentru a face acest lucru.

Săgetător


Dacă ești implicat/ă într-o relație pe termen lung, atunci astăzi ar putea fi ziua în care vei discuta subiecte mai serioase, cum ar fi căsătoria și copiii.
Dacă ești singur/ă, există riscul să fii respins/ă atunci când flirtezi cu cineva.


Capricorn


Energia bună te înconjoară astăzi, indiferent unde te afli sau ce faci. Singurul lucru care te împiedică să obții o promovare este faptul că ești prea perfecționist/ă. Relaxează-te mai mult și vei avea succes la locul de muncă.

Vărsător


Trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Mergi la un doctor și discută despre problemele tale și fii mai deschis/ă, în general, cu privire la acest aspect. Nu-ți fie frică să ceri ajutor!

Pești


Unii te pot vedea ca fiind instabil/ă și imprevizibil/ă, dar pur și simplu treci printr-o schimbare internă în care respingi ideile și modelele de comportament care nu mai sunt de ajutor sau nu mai reflacta cine ești.
Cei din jur vor trebui să se obișnuiască cu asta.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod