Horoscop 19 martie: Berbecul trebuie să fie vigilent în dragoste


Fecioară


Nu vei reuși să faci mare lucru astăzi din cauza unor probleme urgente care vor apărea intempestiv. Ca să nu existe întârzieri majore, e de preferat să ceri ajutor din partea rudelor ori a colegilor! Nu ai niciun motiv să te chinui singur/ă!

Balanță


Dacă un prieten se află într-o situație mai dificilă, trebuie să faci tot ce îți stă în putință ca să îl ajuți! Gândește-te puțin, dacă rolurile ar fi fost inversate, nu te-ai fi așteptat să primești sprijin? E firesc ca lucrurile să se desfășoare astfel!

Scorpion


O să faci în această zi multe deplasări în afara orașului.
De aceea, e important să fii concentrat/ă atunci când conduci, dar în același timp să fii atent/ă la rutele pe care le folosești și la consumul de carburant! Prevenția este cea mai importantă întotdeauna!


Săgetător


Unul dintre partenerii tăi îți va sugera să adopți o anumită conduită care este cumva la limita legalității. Fă-o doar dacă ai încredere deplină în respectiva persoană, altfel, e foarte posibil să ai de suferit mai târziu!

Capricorn


Te vei confrunta astăzi cu o situație neprevăzută care va presupune încă o cheltuială majoră din partea ta.
Dacă ai posibilitatea să plătești eșalonat fără dobândă, fă-o cu încredere! Pe seară, câțiva prieteni îți vor trece pragul și cel mai probabil, te vor face din nou să zâmbești!


Vărsător


Dacă nu te-ai gândit încă la concediul din această vară, încă nu e prea târziu ca să îți alegi ceva. Evident, trebuie să discuți despre acest aspect și cu partenerul de viață și să alegeți varianta care vă este convenabilă amândurora!

Pești


Vei scăpa astăzi definitiv de o problemă medicală mai veche.
În mod evident, vei simți nevoia de a sărbători! Totuși, nu trebuie să exagerezi cu acest lucru și să cheltuiești inutil! Încearcă să adopți o conduită mai rezervată!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod