Horoscop 18 octombrie: Zi extrem de obositoare pentru Săgetător

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Astăzi îți vei propune să-i faci pe plac partenerului și poate chiar să-l curtezi din nou. S-ar putea să existe un pic de nemulțumire în ceea ce privește prietenii și rudele, dar poți trece peste anumite lucruri pe care nu le fac cu intenție rea.

Taur


Astăzi vei acorda mai multă atenție problemelor de sănătate și obiceiurilor alimentare. Este posibil ca banii câștigați să nu justifice eforturile tale. Oricât de mult ai încerca, deocamdată nu e tot ce poți avea.

Gemeni


Timpul petrecut cu partenerul/a de viață îți va oferi o bucurie imensă.
Mai târziu, în cursul zilei, vei avea momentul tău cu prietenii. Va fi o zi plăcută, în care vei face doar ce vrei și ce te pasionează.


Rac


Astăzi vei fi îngrijorat/ă cu privire la copii și partener/ă. Ar fi în interesul tău să nu intri în contradicții și discuții. Stima de sine va fi rănită și există posibilitatea de a cheltui sau pierde o sumă importantă de bani.  

Leu


Astăzi vei fi fericit/ă. Timpul cu cei dragi, dar mai ales cu persoana iubită, îți va oferi liniște și iubire. Norocul te va favoriza mai mult. Este o zi bună pentru a începe ceva nou pe plan profesional, poate chiar alt loc de muncă.

Fecioară


Munca și distracția vor fi într-un echilibru perfect astăzi.
Astrele spun că te vei bucura de o zi care va părea fără sfârșit astăzi. Cu banii o duci bine, câștigi atât cât muncești. Nimic mai mult sau mai puțin!


Balanță


Dacă ești implicat/ă în afaceri, astăzi va fi o zi extrem de bună pentru tine. Va trebui să petreci mai mult timp la locul de muncă, însă eforturile vor merită. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să nu faci ceva permanent din asta, viața ta personală are și ea nevoie de atenție.

Scorpion


Shoppingul va fi ceva terapeutic pentru tine astăzi. Dacă o faci și alături de partener/ă, atunci vei fi și mai fericit/ă.
Vei cheltui din belșug, dar vei ști și să negociezi atunci când vezi că se poate.


Săgetător


Astăzi vei avea parte de o zi extrem de obositoare. Vei munci până la ultima resursă de energie. Spre seară, însă, te vei bucura de confortul casei alături de familie. Acest lucru te va destresa.

Capricorn


Tot ceea ce faci astăzi va fi condus de dorința de a răspunde așteptărilor membrilor familiei tale. Da frâu liber imaginației tale, dar nu exagera, altfel ai putea să pierzi contactul cu realitatea.

Vărsător


Vei primi o veste bună astăzi. Indiferent dacă este vorba de muncă sau dragostea, vei vedea rezultatul dorit.
Curajos/oasă și răbdător/oare, poți face față celor mai grele provocări cu ușurință.


Pești


Vei munci din greu pentru a-ți organiza rutina de zi cu zi. Din păcate, astăzi nu vei putea rezolva lucrurile cu succes. Astrele te sfătuiesc să ai răbdare și să lași lucrurile să fie așa cum sunt.

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod