Horoscop 17 martie: Onestitatea e foarte importantă pentru Scorpioni azi

Citește horoscopul zilei de astăzi și află ce te așteaptă!

Berbec


Ziua de astăzi va fi mai mult decât satisfăcătoare. Vei avea o reușită majoră la școală sau la locul de muncă, fapt pentru care ai liber să faci tot ce îți dorești în weekendul care urmează. Cei dragi sărbătoresc alături de tine.

Taur


Ziua de astăzi va fi grozavă. O veche cunoștință de a ta îți arată o altă latură a sa, una mai afectuoasă și mai romantică. Dacă ești singur/ă, poți lua în considerare să începi o relație cu ea.

Gemeni


Vinerea aceasta va fi plină și agitată. Nu vei reuși să faci tot ce ți-ai propus, însă nu vei avea de suferit de pe urma acestui fapt.
Spre seară nu vei vrea nimic altceva decât să te arunci în pat și să adormi mai devreme.


Rac


Ziua aceasta va fi plină de distracție, atât la locul de muncă, cât și acasă. Atmosfera este plăcută oriunde te afli, deoarece ești o prezență extrem de animată și pozitivă. Astrele te sfătuiesc să nu cheltuiești prea mulți bani.

Leu


Cineva din anturajul tău va face aproape orice pentru a-ți intra în gratii. Dacă ești singur/ă, dă-i șansa de a se exprima și, astfel, îți vei da seama ce intenții are. Dacă ești implicat/ă într-o relație, spune stop flirtului cu altcineva în afară de partenerul/a tău/ta.

Fecioară


Natura ta panicoasă te va determina să fii foarte agitat/ă astăzi.
Încearcă să nu te îngrijorezi din orice nici la locul de muncă, dar nici acasă. O duci bine pe ambele planuri, apreciază ceea ce ai!


Balanță


Încearcă să fii mai hotărât/ă astăzi, chiar dacă nu ești deloc bun/ă la asta. În caz contrar, persoana iubită va ceda nervos și nu îți va plăcea ce vei vedea sau auzi. Dacă îi promiți ceva, încearcă să te ții de cuvânt!

Scorpion


Onestitatea este foarte importantă pentru tine, iar acest lucru va fi evidențiat astăzi în orice faci sau spui. De asemenea, nu accepți nici că ceilalți să nu fie sinceri cu tine, atât timp cât tu îi tratezi corect!

Săgetător


Cineva îți va crea probleme astăzi la locul de muncă.
Se poate ca situația ta financiară să fie pusă în pericol din această cauză. Încearcă să tai răul de la rădăcină și să eviți interacțiunile cu persoanele pe care nu le cunoști și, drept urmare, nu ai încredere în ele.


Capricorn


Cineva apropiat te va dezamăgi astăzi. Cel mai proababil este vorba despre partenerul/a de viață, care face un lucru la care nu te așteptai și care nu este moral. Infidelitatea a fost prezentă de mai mult timp, însă abia acum ai deschis ochii.

Vărsător


Conform previziunilor de astăzi, atmosfera va fi liniștită, poate chiar plictisitoare. Spre seară însă, se va anima puțin și vei avea ocazia de a te distra în compania unei persoane pe care nu ai mai văzut-o de mult timp.

Pești


O rudă apropiată are nevoie de ajutorul tău astăzi, financiar sau moral.
Ridică-i starea de spirit dacă nu e într-o formă prea bună sau oferă-i un împrumut dacă o duce rău cu banii. Dacă nu poți face aceste lucruri, chiar și simpla ta prezență este de ajuns.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod