Horoscop 16 februarie: Probleme din cauza infidelității pentru Săgetători


Fecioară


Nu te grăbi să acționezi dacă nu deții toate informațiile! Dacă ai nevoie de câteva îndrumări, nu te sfii să le ceri! Sigur vor exista anumite persoane mai mult decât doritoare să ți le ofere!

Balanță


Astăzi o să ajungi într-o situație mai delicată, în care nervii vor fi întinși la maximum. Vor exista anumite persoane provocatoare care își doresc să te vadă eșuând. Totuși, tu ai multe calități și reușeșți să îți păstrezi calmul. Rămâi concentrat/ă pe ce ai de făcut!

Scorpion


De dimineață, vei afla o informație sensibilă pe care dacă reușești să o exploatezi în favoarea ta, îți va aduce un câștig important.
În funcție de spiritul tău de antreprenor, dar și în funcție de inspirație, va fi vorba de o sumă mai mare sau mai mică de bani.


Săgetător


Chiar dacă ai dubii în legătură cu fidelitatea partenerului tău, nu trebuie să acționezi și să îi ceri socoteală decât atunci când vei fi sigur/ă de un anumit lucru! Altfel, riști să faci o eroare majoră și să îți acuzi partenerul într-un mod total nefondat!

Capricorn


Astăzi o să faci multe deplasări în afara orașului și, dacă nu reușești să îți gestionezi bine programul de lucru, cel mai probabil că se va instala haosul.
Nu te grăbi să acționezi dacă nu știi exact ce ai de făcut!


Vărsător


De dimineață, te vei trezi plin/ă de energie și vei simți că poți să produci o mare schimbare la locul de muncă, în sensul ușurării sarcinilor pentru colegii tăi! Totuși, pare că nimeni nu are încredere în inițiativele tale și, din această cauză, acumulezi tot mai multe frustrări. Totuși, pe seară situația se va schimba total!

Pești


Dacă ai probleme financiare din ce în ce mai serioase, e clar că trebuie să faci o schimbare majoră de atitudine, atât tu cât și ceilalți membri ai familiei.
Altfel spus, trebuie să înveți să fii mai chibzuit/ă!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod