Horoscop 15 februarie: Perioadă excelentă pentru Capricorni


Fecioară


În prima jumătate a acestei zile, o să primești multe telefoane legate de o situație pe care trebuie să o întocmești sau pe care ai realizat-o. Sigur, vor exista câteva semne de întrebare, e firesc! Dar nu trebuie să te pierzi în detalii și să consumi mult timp cu fiecare persoană în parte asigurându-te că au înțeles ceea ce vrei să transmiți!

Balanță


Nu ai foarte mult timp la dispoziție și s-ar putea că din această cauză să sari anumite etape pe care nu le consideri importante.
Rămâi concentrat/ă pe ceea ce ai de făcut și lasă timpul să decidă pentru tine! De cele mai multe ori, e mai bine să acționezi cu calm, fără pripă!


Scorpion


Ești pregătit/ă să faci o achiziție importantă astăzi, dar cu toate acestea, te gândești chiar și în ultimul ceas la toate problemele care pot apărea! Nu-i nimic rău în a fi precaut/ă, dar dacă permanent vei amâna momentul de acțiune, o să ratezi câteva oportunități rare!

Săgetător


Bucură-te de vremea de afară și încearcă să găsești aspecte pozitive în orice situație! Altfel, vei fi permanent posomorât/ă și vei ajunge să fii evitat/ă de toată lumea!

Capricorn


Te bucuri de o perioadă foarte bună din toate punctele de vedere, dar excelezi cu adevărat sub aspect profesional.
Pare că ajungi instantaneu la rezultatul dorit fără a depune efort, și datorită acestui lucru, stârnești admirație printre colegi și reușești să obții respectul șefilor!


Vărsător


Un coleg mai apropiat îți va face o propunere astăzi, care se anunță a fi extrem de avantajoasă pentru tine. Poate fi vorba de o idee de petrecere a timpului liber sau de ce nu, de o sugestie de achiziție! Ascultă-i sfaturile!

Pești


Dacă de dimineață te vei simți slăbit/ă, după masa de prânz starea ta se va îmbunătăți considerabil și vei reuși să duci la bun sfârșit orice inițiativă vei avea.
Așadar, pentru a evita surprizele neplăcute, planifică pentru această perioadă a zilei întâlnirile cu adevărat importante!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod