Horoscop 14 martie: Peștii se bagă unde nu le fierbe oala și vor avea de suferit


Fecioară


Dacă nu găsești înțelegere la șeful tău direct, poți oricând să mergi la eșalonul superior! Sigur, nu trebuie să faci o obișnuință din asta, dar în anumite situații chiar trebuie să îți susții punctul de vedere!

Balanță


Vei descoperi în prima jumătate a zilei că ești mai capabil/ă decât majoritatea colegilor tăi. Cu toate acestea, nu o să îți modifici comportamentul în niciun fel și o să îți vezi în continuare lungul nasului!

Scorpion


Dacă nu ești implicată emoțional și îți dorești să primești afecțiune adevărată, trebuie să te înarmezi cu răbdare! Nu te aștepta ca astfel de lucruri să se întâmple peste noapte, cât ai bate din palme! Și, mai presus de orice, adoptă un comportament similar celui pe care ai vrea să îl primești!

Săgetător


Starea ta de sănătate pare că se deteriorează constant.
Dacă până acum ai ignorat acest subiect, ar trebui ca începând de astăzi să îl tratezi cu seriozitate!


Capricorn


Vei participa astăzi la o competiție interesantă, iar dacă te vei strădui puțin, o să te situezi pe podium. Totuși, să nu fii dezamăgit/ă dacă nu vei avea parte de câștiguri pe măsura efortului depus!

Vărsător


Chiar dacă vei primi reproșuri încă de dimineață, nu te vei enerva, ci - din contra - vei încerca să îți îmbunătățești comportamentul. Rămâi la fel de ambițios/ambițioasă și vei avea de câștigat! Pe seară, totul va reveni la normal!

Pești


Te implici în probleme care nu te privesc direct și, din această cauză, vei avea de suferit! Chiar dacă știi mai bine anumite aspecte, tot nu e în regulă să intervii peste ceilalți, atât timp cât nu ți-a fost cerut ajutorul! În ciuda bunelor tale intenții, gestul va fi interpretat drept intruziv!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod