Horoscop 14 mai: Ziua marii confruntări pentru Fecioară


Fecioară

Astăzi o să ai o confruntare serioasă cu unul dintre superiorii tăi. Ca de obicei, dreptatea îți aparține dar pare că nimeni nu te ia în serios. Impune-te doar cu puterea argumentelor și nu reacționa violent! Un astfel de comportament nu se justifică în nicio împrejurare!

Balanță


În prima parte a acestei zile o să primești un telefon care te va pune serios pe gânduri. Poate fi vorba de un câștig neașteptat sau de ce nu, de o discuție legată de o deplasare în afara țării.
În tot cazul, nu te grăbi să acționezi și nu lua astfel de decizii de unul singur, fără să te consulți cu partenerul de viață!

Scorpion


Un prieten mai vechi îți va cere să faci anumite eforturi pentru a rezolva o situație delicată. Desi la început vei ezita, te hotărăști să îți asumi anumite riscuri și să oferi cu adevărat o mână de ajutor. Ca urmare a implicării tale, respectivul amic va depăși momentul mai dificil. Rămâi la fel de altruist/ă!

Săgetător


Timpul nu va fi deloc de partea ta astăzi, mai ales dacă ai multe treburi de rezolvat! Încearcă să îți găsești echilibrul și să rămâi fidel/ă planurilor tale! Pe seară, atmosfera va fi mult mai relaxată și o să ai în sfârșit ocazia de a răsufla ușurat/ă!

Capricorn


Dacă ești părinte, această zi va fi dedicată celor mici! Trebuie să le acorzi o atenție mai mare decât de obicei și să te implici cu adevărat în educația lor! De exemplu, rupe-ți câteva ore pentru a-i construi un teatru de umbre sau de păpuși, sigur va fi extrem de încântat/ă și receptiv/ă!

Vărsător


La locul de muncă ai destul de multe lipsuri și atmosfera cu colegii este tot mai tensionată.
Trebuie să dai dovadă de o mai mare flexibilitate, și de ce nu, să înveți să îți ții gura! Chiar nu trebuie să dovedești că ești cel mai înțelept din birou, e nevoie de mai multă modestie din partea ta!

Pești


De dimineață o să asisti la o ceartă serioasă între două persoane care îți sunt la fel de dragi. Totuși, nu ar trebui să ții partea nimănui ci să judeci cu obiectivitate! Din fericire, ai această capacitate!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod